Peki, TOEFL test- test engleskog jezika. Može da se polaže u Nišu, Beogradu i Subotici. Pošto nema više mesta u BG, a u Subotici su grozni uslovi, ja odlučih da to bude Niš. Jel znaš gde se to polaže?
EDIT Reme, Univerzitet u Manhajmu traži TOEFL :) FCE imam
AHAHAHHA! Mrmune trebao si mi reći sutra da je to na moj zahtev, kad počnem da kukumavčim po sajtu k'o pipi duga čarapa. Ja se zabrinuo da niste mamurni, a vi ste pijani izgleda! :P
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Frenki, proveri svoj profil, pa mi reci da li i dalje to misliš :P :))
Peki, TOEFL test- test engleskog jezika. Može da se polaže u Nišu, Beogradu i Subotici. Pošto nema više mesta u BG, a u Subotici su grozni uslovi, ja odlučih da to bude Niš. Jel znaš gde se to polaže?
EDIT Reme, Univerzitet u Manhajmu traži TOEFL :) FCE imam
AHAHAHHA! Mrmune trebao si mi reći sutra da je to na moj zahtev, kad počnem da kukumavčim po sajtu k'o pipi duga čarapa. Ja se zabrinuo da niste mamurni, a vi ste pijani izgleda! :P
Pa, i jeste na tvoj zahtev, zar se ne sećaš :))
Sad se sećam, nikada neću zaboraviti. :)
Zašto ministar Jeremić ima polomljenu ruku?
http://img710.imageshack.us/img710/1871/105275jeremicambasadors.jpg
Nume da kliza.
Pao je na ledu koliko sam ja čuo.
Sad ja pitam :)
da ne spemujemo, zašto malo češće ne odabirate defke?
Strajo, odlično pitanje. Ne znam pravi odgovor, nažalost. Lenji smo valjda, šta znam.
Приметио сам да гомили људи на нету у профилима на разноразим сајтовима стоји да имају 109 година. Зашто баш 109? У чему је фора?
Odabrali su najnižu ponuđenu opciju- 1901 godina. 1901 + 109 = 2010 :)
То сам сад хтео да напишем.
Хвала! :)
Имам питање за Кајзена... на профилу тамо где пише Мушки поред Пол, јел може мени да пише Њумен, уместо то Мушки, онако да изгледа моћно и хот?? А?
Kako da dodam sliku uz definiciju? :)
EDIT: Provalio sam,ništa. Hvala svima.
"Лажни Travolta" iz Борче греде ми је послао захтјев за пријатељство. Сигуран сам да га је неко одавде на то напуцао? Ко је то урадио?
Јогурт је из тог краја. :)
Nema na čemu.
А чији он би дупли?
Немам појма. Ја сам мислио на http://vukajlija.com/recnik/autori/20198 , а колико знам он је оригинал.