Raznorazna pitanja

1. Он није дупли? Е свашта.

2. А и то сам написао зато што је човек из Крњаче, која је близу Борче.

3. Откуд знам.

Шапни ми на певете. :)

4. Ја сам у ствари Славк0в дупли. лолол

5. Ma jeste, baš ti verujemo. Znaš da je komšija rekao da neće više da dolazi da mu pravi mejl.

6. http://www.youtube.com/watch?v=T-ZX73ZUl-0

Ма не обраћајте пажњу на Славка... :)

7. Ima neko link za skidanje lekcija za ucenje francuskog, potreban je program jer online ucenje nije mogucnost u ovom slucaju.

8. Imam ja pitanje. Otkud ona fora da na postere stave Marfijevu sliku, a napišu Vil Smit? Video sam više tih postera. :)

9. ja ne kapiram onaj se evom ras

10. To je stavila ova carica http://vukajlija.com/recnik/autori/37207 Izmislila budalaštinu i tako primilo se a sad ima i plagijatora kao i za Milisava

11. Evo jedan predlog da ne pravim novu temu: Zašto se ne napravi acount koji bi se zvao Gluplji Nalog i koji bi bio dostupan svima koji žele nešto da pitaju a nisu stalni članovi sajta ili su banovani pa žele da postave neko pitanje?
    PS: Bilo bi mu dobro onemogućiti npr da stavlja definicije i postere.

12. Hahaha, video sam i jedan sa Konerijem. xD

13. Ima neko link za skidanje lekcija za ucenje francuskog, potreban je program jer online ucenje nije mogucnost u ovom slucaju.-round two

14. Evo jedan predlog da ne pravim novu temu: Zašto se ne napravi acount koji bi se zvao Gluplji Nalog i koji bi bio dostupan svima koji žele nešto da pitaju a nisu stalni članovi sajta ili su banovani pa žele da postave neko pitanje?
    PS: Bilo bi mu dobro onemogućiti npr da stavlja definicije i postere.
    ROUND TWO

15. Ali postoji opasnost da bi banovani članovi to koristili kako bi pljuvali moderatore koji su ih kaznili.

16. upravo ovo sto zezator kaze

17. Zezator bi ga prijavio da je dupli. Ne mož to da se reallizuje.

18. ovo bolje da preimenuju u raznorazna pitanja-bez odgovora jer svi pitarju a niko ne odgovara. lol

19. Овај Тулум је луд човек. :))

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.