Raznorazna pitanja

1. To je hipoteza, ne definicija paradoksa.

2. glupost nije defka

3. JEste paradoks ako kreneš da razmišljaš u kojoj dimenziji bi mogla mačka da padne na noge a u kojoj hleb na namazanu stranu...

4. Codex Alimentarius је наставак нацистичке филозофије кога је осмислио Fritz De Meer, директор фармацеутске компаније I.G.Farben (данас Novartis) која је производила Циклон Б за гасне коморе у конц логорима током Другог светског рата. Због тога је у Ниирнбергу 1945. године осуђен због злочина против човечности. Зато упозоравамо грађане Србије, уместо Владе...

5. L0L, cak i da jeste zanimljivo razmisljanje nije formulisano kao defka.

6. Mana je to uvek zanimalo xD A kao definicija i nije loše

7. Jebo mater. Prvo, sta si ti, jebeni Schrödinger pa da eksperimentises sa mackama? Drugo, krzno bi umazao, je li? Trece, debilno je potpuno. Macka JESTE, verovao ili ne, teza od sloja ili dva marmelade. Koje god marmelade.

8. Zavisi Pufinice, ako je tegla od 5 kila...

9. Prvo: Ko je taj lik? xD
    Drugo: Namazanu stranu staviš da "gleda" na gore a nenamazani deo ide maci na leđa
    Treće: ŠTa ako je marmelada od titanijuma, tak'u moja baka pravi? XD

10. Pa da, on ce zavezati teglu za nju pa nece moci ni da hoda, vec ce da se izokrene na ledja, polomi teglu, pa padne na nju svojim telom, zarivajuci staklo u svoje meso svom tezinom. Eto. Iskasapio macku, polomio teglu. I can do science me.

11. Možda padne na stranu, na rebro....Vuku noge, vuče džem i tup, pade na rebro....

12. To je i meni padalo na pamet ali neću da probavam već sam u defki rekao zašto xD

13. ЛОЛ то није дефиниција... зато је обрисана... е сад одговор на питање...
    Мачка се не дочека увек на ноге а и хлеб не падне увек на страну која је намазана џемом... то су само урбане легенде! Мистерија разрешена

14. Jel zna neko sajt za besplatno igranje preferansa onlajn a da nije playtoy

15. Mene interesuje ima li ovde ko iz Niša da mi kaže kakvi su uslovi polaganja TOEFL testa u Nišu?

16. Можда и могу да ти помогнем, али немам појма шта је тоефл тест. :)

17. bolje idi na FCE ja mislim da ti diploma sa FCE traje doživotno, dok ti TOEFL traje dve ili tri godine.

18. Ulenjili ste se nešto ove godine sa brisanjem definicija. Što to? 'Ste mamurni?

19. Ne Frenki, nego ja još nisam pisao ove godine :P

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.