Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Da li postoji naučna osnova u pretpostavci da su ljudi sa nižim čelom manje inteligentni?
Најн.
Sto mi vecito pokazuje da je Vuka na hrvatskom?
Зато што је већински латинична.
Зато што каизен потенцира латиницу свуђ сем у постовима и сржи дефиниција. Сви наслови су латиницом...
Hvala, majmunce.
sta je brze ili ptica?
Samar.
Могу ли ја да тужим пекару ако у такозваном пужу са сиром НЕМА ни грама сира? Мислим, продају лажан производ и тако то.
Možeš ti da tužiš kog oćeš.
hahahahha onda treba tužiti pola novog sada
Možeš. ALi ti se više isplati da kupiš pekaru, jeftinije je.
A.
Recite mi, zna li neko možda, ima li gde da se igra tj svira Guitar Hero? Pozabavila sam se time na prošlom Sajmu nauke, i taaaaaako su mi se dopali bubnjevi da to nije normalno. Naravno, nemam 20 soma da dam za jedan sopstveni primerak, ali bih rado išla negde gde se to... šta znam, iznajmljuje? Ima li to igde, negde, bilo gde?
Ništa lično, ali meni nikako ne ulazi u glavu kako bi se neko pored pravih instrumenata odlučio za to? Mislim, to je kao da pored Šarliz Teron izabereš gumenjak.
Je l'? Dobro, reci mi onda, ima li negde da se iznajme pravi bubnjevi? Neki koji će da mi daju znak kad da čuknem, pošto veze sa sviranjem nemam. I da mi posluže hladan sprajt kad završim.
Odes u bilo koji studio,platis sat vremena,nadjes nekog ko zna i udri.Imas da skines metronom za mobilni i to je sve sto ti je potrebno.
Imas i sajt,Virtual drumming,ima mnogo korisnih stvari,lekcije ritmovi,mozes i da mlatis bubanj,ali preko tastature.
Virtual Drummiнg je dobar, ja sam tamo naučio većinu ritmova...
http://vukajlija.com/molim-za-glas/270508#comment_820149
Kako mogu komentarisati i posle brisanja? Ako ste odgovorili vec trista puta iskulirajte me, ko me jebe kad ne gledam.