Ja mislim da je to neki bag, pošto se i meni desilo sinoć da ostavim komentar na defki koja je sahranjena.
http://vukajlija.com/air-max/129706#comment_811444
Zasu. Ali na svoju ne mogu, mogla sam samo da izmenim tekst i da pozdravim Urosa jer mi je obrisao:)
Nataložilo mi se na posteru tri iljade onog fejsbuk, a poster nema ni iljadu glasova. Kako to?
Значи да су људи превише лењи да се региструју.
Za njih je dobar :P
Ako je kaizen izbačio na fejsbuk, ljudi gledali, pa lajkovali... ne vukajlijaši
Pa ima dosta neregistrovanih koji posećuju sajt, pogotovo postere. A tek odabrane... Ajoj.
:))
I šta, onda kliknu na to tako utaman?! Nisam ni skontao, pa vidim 3K, ništa drugo mi nema ni iljadu toga. Dobro-nebitno. Hvala.
Ja sam to radio brat bratu godinu dana :) Ima ih sigurno znam ih ja barem 10.
Da li neko zna kako se zove programčić za pravljenje butabilnog fleša?
Jel zna neko kad se obicno polaze prijemni za fakultete?
U junu.
Крајем јуна, почетком јула.
A trea mi preciznije,da znam dal ce mi se poklopi koncert Vajtsnejka sa prijemnim xD
Па зависи од факултета. На академијама (војним и слично) је већ маја, али на осталим ти је углавном између 20 и неког јуна и баш почетком јула. Мени је, рецимо, на пмф-у био 30. јуна.
Za koji faks? Meni je bio 28. juna, cini mi se.
Pmf u Novom Sadu najverovatnije...
Крајем јуна је увек.
Ovo je prejako!
Banja Luka Forum · 21. April 2007.
Ja mislim da je to neki bag, pošto se i meni desilo sinoć da ostavim komentar na defki koja je sahranjena.
http://vukajlija.com/air-max/129706#comment_811444
Zasu. Ali na svoju ne mogu, mogla sam samo da izmenim tekst i da pozdravim Urosa jer mi je obrisao:)
Nataložilo mi se na posteru tri iljade onog fejsbuk, a poster nema ni iljadu glasova. Kako to?
Значи да су људи превише лењи да се региструју.
Za njih je dobar :P
Ako je kaizen izbačio na fejsbuk, ljudi gledali, pa lajkovali... ne vukajlijaši
Pa ima dosta neregistrovanih koji posećuju sajt, pogotovo postere.
A tek odabrane... Ajoj.
:))
I šta, onda kliknu na to tako utaman?! Nisam ni skontao, pa vidim 3K, ništa drugo mi nema ni iljadu toga. Dobro-nebitno. Hvala.
Ja sam to radio brat bratu godinu dana :) Ima ih sigurno znam ih ja barem 10.
Da li neko zna kako se zove programčić za pravljenje butabilnog fleša?
Jel zna neko kad se obicno polaze prijemni za fakultete?
U junu.
Крајем јуна, почетком јула.
A trea mi preciznije,da znam dal ce mi se poklopi koncert Vajtsnejka sa prijemnim xD
Па зависи од факултета. На академијама (војним и слично) је већ маја, али на осталим ти је углавном између 20 и неког јуна и баш почетком јула. Мени је, рецимо, на пмф-у био 30. јуна.
Za koji faks? Meni je bio 28. juna, cini mi se.
Pmf u Novom Sadu najverovatnije...
Крајем јуна је увек.