Kažem-moja tema. Razmišljo, jebeš mu mater, ako sve ode u kurac. Plastika je zakon. Nestaneš ko Molder.
Bolje rešenje je pecanje. Ima jedan čovek, tamo u mojoj rodnoj grudi. Popizdio pa otiš'o na pecanje. I ost'o. Dvadeset godina već živi sam u šumi bez pare i dinara. Ne znam kako. Ali kad bi dotle došlo, ili plastika, ili kod njega-da vidim šta i kako.
imam ja jedno pitanje. sta mislite o tome da se otvori tema "moj prvi komentar na vuki" pa da vidimo sta je ko prvo napisao. mozda bude interesantno a mozda bude glupo u picku materinu jebem li ga sad.
imam ja jedno pitanje. sta mislite o tome da se otvori tema "moj prvi komentar na vuki" pa da vidimo sta je ko prvo napisao. mozda bude interesantno a mozda bude glupo u picku materinu jebem li ga sad
E, da vas pitam, cime biste izvrsili ubistvo?
pistoljem, ili bih razneo sebe i jos nekoliko ljudi ko muslidze.
Moja tema. Plastikom ćero, da me ni naći ne mogu.
Plastikom?
plasticni eksploziv
Пластични експлозив је мислио, ако се не варам. :)
Da, da, razumem. To je tako bezlicno, zar ne?
Pa ako hoćeš da bude lično ti ga/je udavi golim rukama. Ili svileni gajtan ako preferiraš osmanlija stil.
Kažem-moja tema. Razmišljo, jebeš mu mater, ako sve ode u kurac. Plastika je zakon. Nestaneš ko Molder.
Bolje rešenje je pecanje. Ima jedan čovek, tamo u mojoj rodnoj grudi. Popizdio pa otiš'o na pecanje. I ost'o. Dvadeset godina već živi sam u šumi bez pare i dinara. Ne znam kako. Ali kad bi dotle došlo, ili plastika, ili kod njega-da vidim šta i kako.
Meni se vise dojma davljenje koncem za zube sa ukusom mentola.
Ćero, to nije bezlično, već beztelno. Niš' da ostane.
ovo što kaže Frenky...al u prepunoj skupštini..zvao bi i ove sa televizije...i KABUUMM...
Bezlicno je jer ne vidis smrt, zar ne?
Vidiš samo beli dim i osetiš miris pečenja.
imam ja jedno pitanje. sta mislite o tome da se otvori tema "moj prvi komentar na vuki" pa da vidimo sta je ko prvo napisao. mozda bude interesantno a mozda bude glupo u picku materinu jebem li ga sad.
A ko ce se secati?
Zašto bi se sećali, kada imamo sve svoje komentare na profilu.
У праву је Електричар, ал ако ти се иште, отвори, ја нећу закључавати. Само је мети у зезење.
Ah, na to mislis. Ja se istripovah da pricas o forumu.
imam ja jedno pitanje. sta mislite o tome da se otvori tema "moj prvi komentar na vuki" pa da vidimo sta je ko prvo napisao. mozda bude interesantno a mozda bude glupo u picku materinu jebem li ga sad
Мислим да бих победио у тој игри.