Raznorazna pitanja

1. E, da vas pitam, cime biste izvrsili ubistvo?

2. pistoljem, ili bih razneo sebe i jos nekoliko ljudi ko muslidze.

3. Moja tema. Plastikom ćero, da me ni naći ne mogu.

4. plasticni eksploziv

5. Пластични експлозив је мислио, ако се не варам. :)

6. Da, da, razumem. To je tako bezlicno, zar ne?

7. Pa ako hoćeš da bude lično ti ga/je udavi golim rukama. Ili svileni gajtan ako preferiraš osmanlija stil.

8. Kažem-moja tema. Razmišljo, jebeš mu mater, ako sve ode u kurac. Plastika je zakon. Nestaneš ko Molder.

Bolje rešenje je pecanje. Ima jedan čovek, tamo u mojoj rodnoj grudi. Popizdio pa otiš'o na pecanje. I ost'o. Dvadeset godina već živi sam u šumi bez pare i dinara. Ne znam kako. Ali kad bi dotle došlo, ili plastika, ili kod njega-da vidim šta i kako.

9. Meni se vise dojma davljenje koncem za zube sa ukusom mentola.

10. Da, da, razumem. To je tako bezlicno, zar ne?

Ćero, to nije bezlično, već beztelno. Niš' da ostane.

11. ovo što kaže Frenky...al u prepunoj skupštini..zvao bi i ove sa televizije...i KABUUMM...

12. Bezlicno je jer ne vidis smrt, zar ne?

13. Vidiš samo beli dim i osetiš miris pečenja.

14. imam ja jedno pitanje. sta mislite o tome da se otvori tema "moj prvi komentar na vuki" pa da vidimo sta je ko prvo napisao. mozda bude interesantno a mozda bude glupo u picku materinu jebem li ga sad.

15. Zašto bi se sećali, kada imamo sve svoje komentare na profilu.

16. У праву је Електричар, ал ако ти се иште, отвори, ја нећу закључавати. Само је мети у зезење.

17. Ah, na to mislis. Ja se istripovah da pricas o forumu.

18. janpi

imam ja jedno pitanje. sta mislite o tome da se otvori tema "moj prvi komentar na vuki" pa da vidimo sta je ko prvo napisao. mozda bude interesantno a mozda bude glupo u picku materinu jebem li ga sad

Мислим да бих победио у тој игри.