Raznorazna pitanja

1. Jel imao neko možda tu muku da slomi ruku koju koristi za prevlačenje toalet papira preko analnog otvora, čitaj guze, poslije vršenja velike nužde i ako može da objasni koliko vremena mu je trebalo na adaptaciju i savladavanje pokreta sa drugom rukom?

2. Gde baš slomi tu ruku... baksuz te poter'o...

3. forget ju nat, nisam ja slomio ništa, ali pitam, čisto da znam, koliko čovjeku treba da se privikne na upotrebu druge ruke u te svrhe?

4. Uf, dobro je, zabrinuh se :) Pa, isto koliko i za sve ostale svrhe...

5. Stvarno si se zabrinula, kako si ti divna :) Nema frke, zdrav sam, al nema toalet papira :D

6. Kuda idu ljudi kao ja?

7. U zabaviste, skolu, na posao, pijacu, u ambulantu, kafanu, na groblje.

8. Jel imao neko možda tu muku da slomi ruku koju koristi za prevlačenje toalet papira preko analnog otvora, čitaj guze, poslije vršenja velike nužde i ako može da objasni koliko vremena mu je trebalo na adaptaciju i savladavanje pokreta sa drugom rukom?

Отворени прелом десне подлактице. Навикао се левом касније, и од тад углавном левом. Многе ствари које сам раније лошије радио левом сам док сам носио гипс увежбао.

9. Мене је наставница математике својевремено натерала да научим писање левом руком. Негде пред крај године сам сломио десну, а она ми рекла да за седам дана научим да пишем левом и да се појавим пред таблом да одговарам, јербо ће ми иначе закључити кеца. Јебо је пас. Али научио сам и левом.

10. eeeeehhheeeeeeeee
    imam sliku u jako maloj rezoluciji, neki intervju, kako da je otvorim, pa da mogu pročitati :D

11. Moj ortak je koristio takav softver, čini mi se da se zove PhotoZoom Pro 2... Proguglaj...

Edit:
    http://www.youtube.com/watch?v=pXI69tqr3lQ

12. Koliko je recikliranje zapravo ekološko? Koliko energije se koristi za to sve? Znam da je bolje nego na njivu bacati, al me zanima.

13. Mnogo je ekološko, koristi se i dosta energije na to. Ali opet, vjerujem da bi se više energije potrošilo na kupljenje smeća sa njiva i otrpemanje istog u fabrike za reciklažu. A i zemlja bi bila zagađena ukoliko bi bacao smeće na njivu.
    Zato je bolje da bacaš smeće u rijeku, na prvoj brani će da ga pokupe.

14. Je l primecujete da dosta nubova svesno kopiraju neke poznate defke da bi uhvatili 50icu?

15. Nije to svesno. Pročitaju negde, jer se to brzo širi po netu, pa napišu ovde. Ipak ne smem da pomislim da postoji mozak koji funkcioniše po sistemu..."haha, kako je dobra moja baba, saću da prepišem i postujem tamo odakle sam prepisao." Ne smem zaista.

16. Malopre videh nesto sto je danas ili juce bilo na naslovnici. Tesko da su toliko glupi. Cak im se napomene da je to odavde fora i oni i dalje moljakaju za 50icu.

17. Финисх хим Блацк Холе !

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.