Gledaj ovu, ccc... :P
Ne bi trebalo. To je sredstvo za poboljšanje cirkulacije, noge se njime mažu... Nisam čuo da su nekoga pekle noge posle Hepalpana...
Nanet na kožu, gel HEPALPAN oslobađa vodu koja postepeno isparava i prijatno hladi, smanjujući simptome upale. Po isparavanju vode, na koži ostaje tanak, nevidljiv film koji štiti oštećeno tkivo. Zahvaljujuci izrazitoj hidrofilnosti podloge, gel HEPALPAN se veoma lako spira vodom sa kože i odece.
znači hladi i prija
Krem i gel HEPALPAN gel se mogu primenjivati i za ublažavanje tegoba kod hematoma i otoka praćenih bolom koji se javljaju kao posledica tupih povreda i nagnjećenja mekih tkiva ili uganuća i iščašenja zglobova u svakodnevnom životu ili pri bavljenju sportom.
Шалим се. Сад озбиљно. Хепалпан је за нагњечења. То сам мазао на ногу кад ми је пао тег на ножни палац прошле године у априлу. Гадно беше. Две недеље нисам изашао из куће. А још увек ми нови нокат није сасвим израстао.
Treba biti oprezan sa mudima, nema tu. Senzitivna su ko oči. Ma trošim ja to i konjsku mast ko nenormalan, zbog zglobova-košarka me ubi. Samo nikad nisam sjebao prepone-pa reko bolje sprečiti nego vrištati po kući.
U jebem ti nožne prste. Samo da mi po njima niš' ne pada, a kamoli tegovi. U martinama u teretanu treba ići. :)
Haha, vidi stvarno. Priča mu puna rupa. Blam ga da prizna da ga je smorilo da maže jogurtom, pa ovde traži mazaličke istomišljenike. A vadi se na fudbal, tj. košarku.
Kad ste kod toga, mene boli desna potkolenica rek'o mi neki lik da namažem BenGay neku mast, al' se sad brinem dal' će me peći muda jer drkam u turskom sedu?
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Moji rodjaci iz Leskovca kažu Sitnoljci :)
Peku li muda ako se namažu hepalpan mašću?
A što da ih mažeš Hepalpanom?
Sjebao sam juče prepone na fudbalu pa reko da ih namažem hepalpanom nebi li to brže išlo. Muda su u neposrednoj blizini i niže...pa ono.
A bre Mr.Moone i ti moraš sve da znaš, možda je čoveku fetiš da proba. :)
Trebao sam reći da mi je nestalo konjske masti. :)
Gledaj ovu, ccc... :P
Ne bi trebalo. To je sredstvo za poboljšanje cirkulacije, noge se njime mažu... Nisam čuo da su nekoga pekle noge posle Hepalpana...
znači hladi i prija
može za nagnječenje mekih tkiva
Maži i uživaj :)
A nisam ni ja čuo da je nekog bilo šta peklo kad se namaže masličkom sem muda. Muda su čudo.
Najjače, vidim ja odgovorila Črča na temi. Reko šta bre sad ona zna o mudima. :)
Ništa, moraću probati.
То мажу деде на паламар да побољшају циркулацију. Ради проверено, тако сам чуо.
За муда не знам.
Pogledaj temu još jednom :)
Uvek sam ja govorio-ništa bez žena. E moje muškarčina. :)
Hvala Črčo.
A nisam ni ja čuo da je nekog bilo šta peklo kad se namaže masličkom sem muda. Muda su čudo.
Ahahahahahahahahhaha, probaj mlečikom, pa da vi'š šta su muke :) Pričala mi jedna budala :)
Ма, каква тема. :)
Шалим се. Сад озбиљно. Хепалпан је за нагњечења. То сам мазао на ногу кад ми је пао тег на ножни палац прошле године у априлу. Гадно беше. Две недеље нисам изашао из куће. А још увек ми нови нокат није сасвим израстао.
Treba biti oprezan sa mudima, nema tu. Senzitivna su ko oči. Ma trošim ja to i konjsku mast ko nenormalan, zbog zglobova-košarka me ubi. Samo nikad nisam sjebao prepone-pa reko bolje sprečiti nego vrištati po kući.
U jebem ti nožne prste. Samo da mi po njima niš' ne pada, a kamoli tegovi. U martinama u teretanu treba ići. :)
Pa, je l' fudbal il' košarka, odluči se, bre? :)
Haha, vidi stvarno. Priča mu puna rupa. Blam ga da prizna da ga je smorilo da maže jogurtom, pa ovde traži mazaličke istomišljenike. A vadi se na fudbal, tj. košarku.
:)
Lepo ja kažem čoveku je fetiš, a vi zapeli zašto pa zašto mu treba...
Počeo sam da kucam objašnjenje i shvatio da ne vredi. Nemo'ž čovek sa bitangama na kraj izaći pa to ti je. Mršte!
Kad ste kod toga, mene boli desna potkolenica rek'o mi neki lik da namažem BenGay neku mast, al' se sad brinem dal' će me peći muda jer drkam u turskom sedu?