Prijava

a gde se nalazi tema sa kratkim igricama sa neta :(

I u apotekama takodje mozes izmeriti.

Шта значи притисак 90/60? Мушко сам. Бар тако кажу.

Taj je tipičniji za mlade žene (dok se ja ne pojavim), ali može se naći i kod muškraca. Erekcija je malo otežana, ali začepiš nos i duvaš jako te tako potpomogneš erekciju.

E hvala Џими. Htela sam da vidim šta si rekao za Paunovića, ali me kanda iskulira.

Или оставиш пљуге и почнеш само алкохол да конзумираш.

Taj je tipičniji za mlade žene (dok se ja ne pojavim), ali može se naći i kod muškraca. Erekcija je malo otežana, ali začepiš nos i duvaš jako te tako potpomogneš erekciju.

хахаааа

Како се зове ствар (коју сам видео пар пута на филму), састоји се од металног рама и окачених куглица за њу, обично сцена разговора са неким психијатром где он покрене то срање и не престаје док те не истресе из гаћа?

Како се зове ствар (коју сам видео пар пута на филму), састоји се од металног рама и окачених куглица за њу, обично сцена разговора са неким психијатром где он покрене то срање и не престаје док те не истресе из гаћа?

vetar duva, muda mi se klate

Jaja to jest muda....

google>pendulum balls

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/e/e8/Newtons_cradle_animation_book.gif/200px-Newtons_cradle_animation_book.gif
лол. мислио сам да постоји име за ово.

/селфпалм
Њутнова колевка се зове :)

Njutnovo klatno.

Brate da nije klatno?

Više klatna :) ne znam kako se zove :)

Smarko, Dream Theater je kul.

Vizarde, taman sam sad htio opet da prokomentarišem onaj moj link da te pitam kako se tačno zvaše :)

Smarko, Dream Theater je kul.

O da :)
Ali bješe slika ovoga što je on pitao, a ja taman izbacio link na fb pa se sjetih da to traži :)

Ја сам то налазио као multiple pendulum на нету.