Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Zašto svi doktori nose klompe?
Ваљда ради хигијене. Да не би газили ципелама којима су ходали по улици.
Мада сам их виђао како у оним кломпама излазе на улицу, што мало обесмишљава цео концепт.
šta može biti mom kompjuteru sad?:(
kad ga upalim čekam po nekoliko minuta da se pojave ikonice
virus... manje svedskih akcionih zeko :)
virus?
pa imam dobar antivirus, najbolji do sad....
ne pomaze antivirus mnogo vkod ovih novih virusa... mora reinstaliranje windowsa 99%...
pa koliko još mogu da čekam:)
zekana ponekad pomogne promjena antivirusa, a tako mozes da furas dok god imas zivaca ponekad ili dok ne predje na visi nivo pa onda nemas kud jer sve totalno blokira...a je l ti ok nakon paljenja koci li vise nego inace ili sta tome slicno?
pa pazi, nije svaki put, ali postaje sve učestalije. a što se tiče kočenja, pa, možda pomalo i zabaguje nekad, ali nije strašno.
ako nisi skidala nista veliko pa da ga napuni skorije vjerovatno su virusi, a ako pones sa promjenama antivirusa budi spremna da ga formatiras jer cesto ne mogu ispraviti greske :)
zavisi, ako ti ne smeta mnogo mozes da ignorises ne znam do kad...
ali se sve svodi da ćeš, kad tad, morati da reinstaliraš windows. najbolje kad navataš nekoga ko zna :)
znam, been there a few times... :(
ја сам га већ једном реинсталирала, а и чула сам да је добра реинсталација једном годишње.
ево, данас кад сам га упалила све у реду, али примећујем да ми помаало багује кад враћам страницу назад..
Ја мислим да би ДК могао то да среди очас посла...
Ko je kvalitetniji izvodjac: Nada Obric ili Semsa Suljakovic?
Pa, Šemsa, majku mu. Još nisam čuo za izraz: "Pusti Nadu, pa da izginemo" :)))))
Ма Битлси. :П
Ma Yngwie :)
E, mojne mi Bitlse, 'naš! :P
Је л' добио још неко Панинијев албум уз Новости?
Маму им јебем, пише да се на поклон добија и шест сличица, али ШЕСТ ЧОКАЛИСКИХ КУРЧЕВА сам добио. Још сам и смарао ону тетку на трафици, заклела ми се да није вадила сличице.
Evo ti tema :))