Raznorazna pitanja

1. Доктор за главу? :)

2. Ма, мора да има нешто. Што каже Пеки, доктор за главу, јебем ли га... :)

3. Doktor Čuk-čuk? ;)

4. Људи, где је Вода Вода? о.О

5. Психић, псиџа?

Е, да, да ли се човек који верује у Бога, Вишу силу или штагод, али не припада ниједној религији, назива теистом, деистом, или некако треће?
    Не, није агностик, никако.

6. Ако верује у бога који и дан данас држи све конце у рукама - онда је теист. Ако верује да је бог/виша сила створила универзум, али након тога ниш друго није урадила - онда је деист.

Будући да све религије верују у овог првог, онда је вероватно деист одговор који тражиш.

7. Džimi je deist, on će bolje da odgovori da l je to to. :) Liči da jeste.

8. Мислим да је психић.

9. Ko, Džimi? :)

Miriše mi na banane. :)

10. Деизам је кад знаш да Бог постоји, али знаш и да не утиче на дешавања на земљи. Створио је универзум, па сад гледа пренос на својој плазми и грицка кокице, али га заболе пимпек да реагује.

У праву сте, може ''психић'', благодарим. :)

Елем, имам да преведем неки израз ''on heat'' = if a female animal is on heat, her body is ready to have sex with a male

Чуо сам да ми кажемо за мачке и кучиће ''у терању'', је л' тако? Е, сад, имам и варијанту да попуним за коње и јелене. Је л' се користи за њих неки други израз или је исто ''терање'' у питању? :))

11. Мени нико није одговорио на питање: Где је "Вода Вода"?

12. У ком смислу? :) Имам једну у фрижидеру.

13. Производи се и даље?

14. Елем, имам да преведем неки израз ''on heat'' = if a female animal is on heat, her body is ready to have sex with a male

Па преведи "напаљена" :))

15. Не знам. У тој флаши правим цедевиту. А купих је пре месец дана сигурно.

16. Ја нигде не могу да је нађем, баш нигде... Значи ипак се производи, хвала на одговору. :)

17. Види ову кокошку што је напаљена, оклизнула се после пола метра ;)

18. Је л' зна неко да ли и даље излази онај хрватски часопис о играма, PC Play?

19. Људи, атеиста негира постојање Бога или верује у његово постојање, али га не признаје?

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.