Raznorazna pitanja

  1. Успео сам :)
    Пробај да у менију са ове горње слике избациш једну опцију (SR latin у мом случају), требало би да се врати сличица доле, десно. Ако ти треба латиница (или коју већ тастатуру избациш), само је опет додај.

  2. А мени неко да одговори? :)

  3. NMF, ja sam našao podatak da je u pitanju izreka Sv. Tome Akvinskog, ali mi nije potpuno pouzdan.

  4. Сумњиво ми је то, али хвала у сваком случају. Ако неко има поуздан податак нека јави. Није питање живота и смрти, али ме јако интересује.

  5. Је л' може неко да ми објасни како се линкује коментар? Пар пута сам несвесно, желећи да линкујем дефиницију, линковао коментар испод дефиниције. Не могу да провалим како ми је то успело, а кад сам хтео да линкујем одређени коментрар - није ми успело...

  6. Кликнеш на линкована слова испод надимка оног ко је оставио пост (време постављања поруке, заправо) и прекопираш адресу.

  7. Šta bi trebao da simbolizuje ovaj znak ^^ pri četovanju, dopisivanju itd?

  8. Монголоидни смајли, значи отприлике исто што и обични и представља само очи, мада се користи у још пар случајева (рецимо: "Како сам зезнуо оног мајмуна ^^")

  9. Знате оно на Јутјубу, кад кликнете на број погледа за неки клип, па изеђе графикон гледаности и мапа света на којој је приказана гледаност за дотични клип у различитим државама, одређена зеленом бојом где тамније нијансе означавају већу гледаност? Зашто је Србија увек бела? Исти је случај и са Централноафричком републиком и Либеријом и још неким рупчагама, али капирам - то су баш жешће вукојебине где нема ни железнице и пеницилина, а камоли нета. Али, зашто и Србија?

    Мислим, свирам курцу, ал' можда неко зна. Копка ме.

  10. С обзиром да сам овде често писао неке дефиниције после којих су ми људи говорили да отворим за то тему на форуму, пишем блог или пушим курац. Одлучио сам се за блог. Јесте да сам увек одбацивао ту идеју јер ми је звучала наркоманска и дебилина али ето, дошао сам у ситуацију да због одређених правила на овом сајту, своју слободу у писању изразим на другом месту.

    Пошто сам у животу можда претресао 3-4 блога ако и толико, занима ме како се то прави и како функционише, како навући људи да читају те глупости што пишем и шта већ. 'Ајде блогери, едукујте ме...

    Видео сам оно типа "направи свој блог" али контам да није све у томе...

  11. Само иди на блоггер.цом, направи профил и цепај.

  12. Јогурте, зато што они и даље мисле да је Србија нема железницу пеницилин и нет.

  13. ima li masona na vuki?

  14. Reci šta mogu da učinim za tebe dečko...

  15. Ahahaha na to nećeš dobiti odgovor.Bar ne normalan.Mislim to je kao da pitaš ko je ovde iz DB-a.Verovatno ih ima, njih ima svuda.

  16. Ahahaha na to nećeš dobiti odgovor.Bar ne normalan.Mislim to je kao da pitaš ko je ovde iz DB-a.Verovatno ih ima, njih ima svuda.

    Нису ни масони оно што су некада били...
    http://www.harrogatemasonichall.com/

  17. Има масона овде, ал' не смем да кажем ко смо.

  18. Da, ne smemo da ti kažemo.A jbga, ja radim i za DB.

  19. Ti radiš u Vreocima u termoelektrani.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.