Raznorazna pitanja

1. Tehnički gledano nije, ali je i dalje baba jer je matora(jedino ako nije dobila pokojnog unuka sa 40-ak godina).

2. Kako prdnuti u visinu da zasmrdi u širinu??

3. то је немогуће

4. Kako???? ne ruši mi sne :(

5. просто је тако. човек још није еволуирао до тог нивоа.

6. pahhhhhhhhhhhhhhhhh aaaaaaaaaa :((( ne druzim ti se vise....

7. знам да истина боли. жао ми је :(

8. Змио,немаш ти појма.
    СМарко,овако се то ради:
    1.(не знам зашто ово помињем,ваљда треба да се подразумева):Наједеш се што више пасуља или било какве масне хране која у себи садржи влакна.
    2. Помериш намештај на који ћеш лећи на средину просторије.
    3. Легнеш окренут стомаком нагоре.
    4. Угураш левак у задњицу(најбољи је онај наранџасти за сипање горива)
    5. Чекаш док не крену гасови.
    Теорија је:целом дужином левка и још неких 30 цм после ићи ће у висину,а после ће прећи у ширину. Најбоље функционише у соби од 40 квадрата.
    Срећно.

9. Ја не разумем. Легнеш на леђа и ставиш левак, како онда иде у висину? Ваљда оде у дужину мајку му? Једино да ставиш неки поклопац на левак, нешто као експрес лонац ефекат... није ми јасно

10. А да,у праву си-под левак подбациш нешто тако да се уздиже увис.

11. Боље да легнеш на стомак, ставиш левак, оно крене у вис, ту га сачека поклопац, под притиском гаса поклопац се диже, гас излази са стране и креће у ширину. али ту настаје проблем. пошто је прдеж топао, опет одлази горе и авај, ништа нисмо урадили

12. Прдеж је довољне густине да се по инерцији задржи на истој висини дојк је у покрету,а да значајно оде у ширину. Не брини,пробао сам.

13. види се да не владаш најбоље трећим законом термодинамике. никад од тебе инжињер гасова

14. Лепо је кад видиш да се млади људи баве нечим креативним. :)

15. Е јебага. У својој соби сам прднуо у висину,а жалили су се из супротне собе,значи да је отишло у ширину некако.

16. Хвала Џими, драго ми је што неко то уме да цени данас.

Није отишло у ширину, отишло је свуда докторе.

17. Па сигурно није отишло увис као стрела.

18. Како си недоказан! Отишло је и висину и у ширину и у дужину и у време! А човек жели да му га да само по једној димензији!

19. Е јебага,не вреди мени то објашњавати кад сам дудук.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.