Prijava

Fora je napraviti vezu između dva predmeta koja nemaju veze jedni s sdrugim.

Evo na primer:

P: Kako od paradajza napraviti rođendansku tortu?

O: Paradajz je crvene boje, crvena boja je boja ljudske krvi, ljudska krv izlazi kad si upucan, a da bi bio upucan, mora da se povuče okidač. Upaljači imaju okidač, takođe, a upaljači se koriste da bi se zapalile sveće, a sveće se stavljaju na rođendansku tortu.

(sve tako u tom stilu)

Evo prvog pitanja:

Kako od televizora napraviti dimnjak?

Previše lako.
Upališ televizor, i gledaš neki kanal. Po kanalima plove brodovi. Brodovi rade na paru. para nastaje od vode koja se zagreva u pećima. Peći imaju dimnjak.
------------------------------------------------------
Kako od urinologa napraviti Cedevitu?

Urinologu se nosi mokraća, mokraća sadrži amonijak, amonijak ima u sebi atome azota, azot je sastavni deo vazduha, a u sastavnom delu vazduha se nalazi i ugljen-dioksid, a ugljen-dioksid su oni mali mehurići u cedeviti.
-----------------------
Kako od avalskog tornja napraviti lego kockice?

Avalski toranj ima vrh, igla ima vrh, u iglu se tura konac, koncem se čiste zubi, zubi imaju karijes, karijes se dobija od šećera, šećer daje i u obliku kockica, lego kockice su kockice (Pazi stvarno, nisam primetio!).
-------------------------------------------
Kako izlečiti sidu ramom za slike?

U ramu se uramljuje slika, slika može da nastane od fotoaparata, fotoaparat se nalazi na mobilnom telefonu, a mob ima i opciju za snimanje, a snima se i kamerom. Kamerom se snimaju filmovi, a naučna fantastika je jedna od grana filma. U naučnim fantastikama se, ponekad, pojavljuju i vremeplovi. Vremeplov može da te odvede u budućnost, a u budućnosti su verovatno pronašli lek protiv side :)
---------------------------
Kako od lampica na jelci napraviti spejs šatl?

lampice na jelci rade na struju, strujom se zajebavao Nikola Tesla, Nikola Tesla je imao brkove, Čarli Čaplin je imao brkove, Čarli je snimao filmove u Americi, NASA se nalazi u Americi, a NASA "sklapava" spejs šatlove.
---------------------------------------------------------------------
Imaš zlatan zub, izmisli novu vrstu rakije.

Zlatni zub je napravljen od zlata.
Hemijska oznaka za zlato je Au.
Kad se setimo nečega što smo zaboravili kažemo Au.
Mnogi ljudi su zaboravni, pa tako je i jedan čovek koji pravi rakiju zaboravan.
Pošto je zaboravan, zaboravio je kako se pravi rakija, pa je napravio nešto drugo za šta se ispostavilo da je nova vrsta rakije.
-----------------------
Kako od palminog drveta napraviti temu na forumu?

odes na forum,kliknes na nova tema,i napises palmino drvo....

Kako od zuba napraviti zid?

Zub je beo, mleko je belo, mleko piju bebe, bebe nemaju zube, zub je beo, mleko je belo, mleko piju bebe, bebe nemaju zube, zub je beo, mleko je belo, mleko piju bebe, bebe nemaju zube, zub je beo, mleko je belo, mleko piju bebe, bebe nemaju zube, zub je beo, mleko je belo, mleko piju bebe, bebe nemaju zube, zub je beo, mleko je belo, mleko piju bebe, bebe nemaju zube...
Ups, malo se izgubih... :D
Ajde ponovo...
Zub je beo, mleko je belo, mleko se muze od krava. I neka devojka je ponekad prava krava. Devojke nose suknje... a i Škoti nose suknje... Škoti prave viski, a kada se ja napijem viskija redovno padnem na pod. Pod je spojen sa zidovima... Tako da uzmeš zub, kravu, devojku i škota, razbijete se mlekom i viskijem i sagradite zid (i pod)...
:D

Zaboravio si da postaviš pitanje, Piro.

Sorry, evo ga:
Kako sa šrafcigerom zavladati svetom?

srafciger je slican carobnom stapicu,svojim stapicem ubijem putina i obamu,uz pomoc njega spojim ove dve vojske i drzave i imam najmocniju alijansu na svetu
..........
imas kompjuter,kako napraviti tortu

Istopis ga na visokoj temperaturi i eto ti ga fil!Dugmencima od tastature ukrasis po zelji,i ostavis u frizider 2 sata da se ohladi!

Kako od profesorke matematike napraviti sredstvo za WC?:)

das joj domestos u jednu i cetkicu za zube u drugu ruku i nema boljeg sredstva.....

kako odslona napraviti frizerski salon

Slon je siv, kosa kad posedi je siva, kad ti posedi kosa odes u frizerski salon da se ofarbas.

Kako pomocu ves-masine izaci na internet?

Popijes carobni napitak i on te smanji...Udjes u ves masinu,neko ukljuci centrifugu,a ti pocnes da surfujes,a svi znaju da se surfuje internetom!!!:))

Kako od mene napraviti coveka?

uzmes stap pa po guzi......

kako od jakne napraviti pero?

Jakna se nosi zimi. Zimi pada sneg. Kad pada sneg je hladno. Ljudima je hladno, i golubovima je hladno. Golubovi imaju pera.

Kako od globusa, uz pomoc sijalice, napraviti klima uredjaj?

Globus je maketa Zemlje,neki globusi imaju sijalicu,tebi ponekad zasija sijalica iznad glave jer si dosta pametan,tvoju glavu ponekad nazivaju globus,globus je maketa zemlje,zemlja je planeta na kojoj zivimo,na nasoj planeti moze da bude jako toplo zbog sunca,kada je toplo zbog sunca ti jebesh sunce suncu,a kada vec jebesh neko mora da ti drzi svecu,drzanje svece u novom svetskom poretku zvace se drzanje sijalice,a kada ti vec neko drzi sijalicu sigurno ga mozesh zbariti i da ti donese klima uredjaj,klima uredjaj stavish na sred sobe popenjesh zenu na njega ,ovaj sa strane ti drzi sijalicu i tako si uz pomoc sijalice a preko globusa dobio uredjaj koji se klima xaxax,glupo je

Kako da zamrznesh vodu uz pomoc Sunca ,a da ti ne bude hladno?

Pa kada Sunce dovoljno zagreje vodu ona ispari... Ode u oblake i pretvori se u sneg,kisu ili sta vec. I tako putuje,putuje... I posle u njoj uzivaju pingvini na juznom polu. Snega i leda koliko volis...

Kako od onoga ko je u pravu ili u krivu napraviti nekoga ko je u isprekidanu liniju?