Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Jbt, ostala su tri benda koja nisu na listi......
Van Gogh i Riblja čorba.
I Bear Grylls, iako to ne spada u ovaj forum.
Čorba je pojam.
Da, za jesti.
Slušaj EKV.
Yeah..
Cekaj onda nam ostaju samo Dio, Tenacious D(iako su zajebancija), Qeen i Metallica pre usranog Trujilla ili kako vec xD
Ja ne volim Kvin. Smaračka muzika.
@Chavez
Taman pomislim evo ga jedan normalan i ti sve zasereš ovim
Gunse, jer mi iz nepoznatog razloga idu na kurac.
Највише мрзим оног црнчугу Веслија Снајпса!
I ja ne volim Metaliku :)
Sad sam procitala na tviteru - Ljudima koji i dalje slusaju Van Gog i Riblju Corbu treba uskratiti pravo na culo sluha :D
Како неко може да не воли, па то је класика!!! Чо'ече!
Bon Jovi,
Muse,
Metallica,
Guns N Roses,
Iron Maiden,
Tokio Hotel,
Green Day
...
I ostale najokorelije komercijalštine, da skratim.
Takođe svi oni Depresiv/Suicidal/Ded/ metalurzi.
Heller, duso, nemoj. Mada se za VG slazem potpuno. Definisali su pojam i sranje te se stidi.
@Nicklord nisu ljudi fegeti, niti imaju losu muziku, samo je pevacev glas jako fegetski, kao i on licno. Jbg, Entoni je to. Imaju sjajne pesme, ali iritiraju jako.
I alo jbt, Mećalika je keva.
-Sto se <EBM-darkwave-industrial-agrotech-futurePoP...> muzike tice:
Ovakvog idiota, hvataca mraka i pusikura ovaj svet vise nece videti. Pogledajte taj live nastup,poslusajte taj glas, stvarno mislim, nema smisla...
http://www.youtube.com/watch?v=C7gImq6OX0k
I ove dve pajdomanke pride plus ove carobnice sa nozevima,o boze...
Tako je Chavez Mećalika je keva. :D
@gamby xD pa umeju da smore xD
GANS END ROUZIZ!
AAAAAA!
AAAAAAAAAAAAAAA!
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
I ona Vera Matović. E ono bih motikom u potiljak udarao, al' najozbiljnije. Teeeeeeeški hejt.
Fuj. Smučio mi se život.
Suzana Mancic :D
hahaha
gledala sam neki dan na tv-u, obukla se ko sedamnaestogodisnja fenserka pred izlazak, utegla u neku zlatnu haljinu, i peva neku Cecinu pesmu :D
Zamislite sta bi bilo da je Lea Kis pevacica.