Бендови и извођачи које највише мрзите

1. Mrzim što je Nirvana pokupila (pre)više slave od benda SAUNDGARDEN. Kakve albume su nam ljudi ostavili, a slavu pokupiše drugi...

2. Jeste, zato je sad Kris Kornel, prva ar en bi zvezda!
    Kurt je ostao tru - Kris je gej! :))

3. Radiohead!
    Ako je ono muzika, ja sam traktor. Onaj nume da peva, oni do njega ne umeju da sviraju, pa krešte ne bi li sakrili to. Nekad i počnu neku normalnu (ne dobru, nego malo normalniju) pesmu, pa je zaseru.
    Jutros sam isprdeo lepšu melodiju od celokupnog opusa radiohed.
    Mrzim ih.

4. Ja mrzim kad ste tako jednolični i slušate manje više iste žanrove! :)
    Da vam unesem kolorit u napaćenu temu:

Od ovih što vrte house, mrzim Benny Benassija. Taj čovek mi je tako gadan. Od zilion pesama i mikseva koje je uradio, ok mi je samo JEDNA. Užas blagi... I još nešto mogu ja da skakućem tu u EXPO centru uz Bobića ili Guettu, ali brate mili da se ne lažemo kako koju pesmu puste na TDIu, tako automatski u mojoj glavi dobije neku nalepnicu "fuj to, komercijala" i isti je efekat kao da su je pustili niz wc šolju. E da i one s Pit Bul terijer imenima što vrte neke Majami Bič pesme bih sve na Goli Otok.

E da molim da mi neko od vas objasni postojanje grupa tipa Evanescence (bambi ako sam ubola kako se piše), My Chemical Romance, i tako tih "imam kreon i crni čipkani kišobran da mi se slaže uz nokte" bendova?

Neverne bebe su mi precenjene do zla Boga. Gde god se okreneš Neverne bebe - kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurva suuuuudbiiinaaa! :sve seku vene:
    Imala sam priliku da ih upoznam, i da pevam sa njima sa svojim horom i bila je zajebancija i sprdnja ali samo zato što smo pevali Pink Floyd i tako to... E i mogli bi malo da se ošišaju! Nije isto imati 25 godina i 45 godina, kad god ih vidim sve više liče na onog dedu što prodaje lekovito bilje na Zlatiboru i nosi onu šklopociju na leđima.

celt
    Radiohead!
    Ako je ono muzika, ja sam traktor. Onaj nume da peva, oni do njega ne umeju da sviraju, pa krešte ne bi li sakrili to. Nekad i počnu neku normalnu (ne dobru, nego malo normalniju) pesmu, pa je zaseru.

Uuuu da znaš! Veze s vezom nema, al svi se nešto lože, kao Uuu što razvaljuje ovaj Radiohead, pomislih da mi nešto nije u redu sa sluhom kad ne čujem tu genijalnu muziku.

5. Ovo za Evanesens je isto kao kad se pojavio Merilin Menson, pa klinci koji nisu nikad culi za Elisa Kupera su utripovali da je lik kao mnogo originalan, samo sto u ovom slucaju ceo EMO pokret nije cuo za d Kjur, pa misle da su otkrili toplu vodu sto se imidza tice.
    Iako ne volim nista ni nalik na Evanesens, ne mogu da kazem da ih mrzim, jer su barem dobri muzicari, iako su mi bas onako ljigavi do zla boga.

6. A i Rejdiohed je komercijalizovana verzija Jes-a, samo sa malo manje talenta i malo pristupacnijom muzikom danasnjim hipsterima.

7. MUSE SUCKS SO HARD! ne znam sta ljudi vide u ovim gayevima!!!!!!!!

8. Vidiš ja Muse baš volim. Idealni su mi za slušanje više sati neprestano dok crtam za faks. Ne mogu da crtam bez muzike, a ne mogu nešto jače da slušam jer mi smeta i odvlači pažnju. A opet ne mogu ni neke ljubavne baladice za seču vena da pustim jer se smorim. Oni me onako drže budnom, daju neki vajb bemliga šta već, a ne dekoncentrišu. Mogu satima da ih slušam i da crtam konstukcije ili ako nešto.

9. Vidim da niko dosad nije pljuvao Psihomondo Pop. Ja bas ocekivao da ce oni i Plavi Orkestar najvise da budu hejtovani sa ex-YU scene.

Muse sviraju neki Space rok koji je vrlo tezak za shvatanje.

10. Pa bem li ga ako je Plavi Orkestar rok... A Psihomodo pop je meni barem prihvatljiv.

11. Плави оркестар је тако јебено болестан и изопачен бенд, да просто мора да ти је симпатичан. :)

12. Amadeus bend definitino. Mislim, ako su oni bend uopšte? :)

13. Korle, samo za tebe.

http://www.youtube.com/watch?v=7m2Qg58TU0k

Psihomodo Pop je neki domaci, malo slabiji Tenacious D, Gobac je lik prejeben. Orkestar je uvek bio just fine.

A Radiohead.. Sve pljuj, ali Fake plastic trees i Creep su religija.

14. Dubliners

Aj ok, kultni irski bend, pa kao mogu da im progledam kroz prste... Al vala mislim da su jedini bend cije pesme postaju dobre tek kad ih neko obradi :)
    da ne pricam sto je dobra vecina ustvari narodno...

15. Bjelo dugme

Imaju neke lepe pesme, skidam kapu. Al vecina je nekako pickoprosjacka....

16. Blur

Imaju jednu dobru pesmu. Samo zbog nje bi ih poljubio u dupe, al ostalo je prenaduvano.

17. Naravno, ima druge koje ne podnosim organski, al ovde nabrajam one sto bi ipak kao slusao negde, cak neke i imam u plejlistama (ne bjelo dugme, mada bi mogo da nabavim za neke veceri kad se uroljas ko stoka) al ipak ih ne volim :)

EDIT: da, imam radiohed, al to mislim da cuvam samo zbog toga sto se nadam da cu nekada da imam sijalica moment kad cu da kazem ou jea, znaci o ovome se radi.
    mada cini mi se da ce to da se desi samo kad i ako ogluvim.

18. ‚A realno, Song 2 svaki paor zna.

Uvek sam mrzeo Motley Crue iz nekog razloga. Ne znam ni ja kojeg. Ali kontam da će me to proći ako počnem da ih slušam malo više.

19. ma neka zna, pesma im je stvarno jebozovna. ali stvarno. i tolko od njih :)

20. Pa ne kažem da nije, naprotiv, jedna od pesama na koju se uvek iskačem kao kretenčina poslednja, bilo da je sviram ili da je čujem u busu!

Poziva te jednostavno.
    (:

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.