Бендови и извођачи које највише мрзите

1. Рибља чорба је квлт. Макар су некад (до '88.) жарили, палили и били тру.
    У2 је геј да гејскији не може бити.

2. @ Џими
    Ne, keva slusa ex yu rock i neke Nemce.

3. mrzim Rage Against the Machine zato što su se raspali, pičke raspale

Скупили се опет. :)

4. Čorba kult. Nastavite raspravu.

Mrzim Rejdž, suviše imaju proseravanja nekako.

5. Od bendova i muzicara iz zanrova koje slusam, mrzim:

Tocka i Smak. Koja je on jajara nevidjena, to nema nigde. Vlatko je za njega bog i batina. Tocak brlja i ore po onoj jadnoj gitari, placem proliv kroz nos kada ga cujem. I sto Dzimi rece, izdao je fanove i povukao se u sobu, pa se kaci na jutjub sa nekim sredovima raspalim, moj ortak Ljuba-truba bolje svira od njega na svojoj budjavoj Jamahi, pa se ne kaci na jutjub. Pricepio se sabanima sa etno-folkom i to onim najodvratnijim, glumi neku mistifikovanu legendu, a svira kao prosecan napredan sedamnaestogodisnjak. A Smak je do pre par godina bio kazna za usi sto se produkcije tice, sada ih vadi pevac, (koji je i sam bolji gitarista od Tocka).

Stivi Rej Von - slavim svake godine dan kada je crk'o, sejtan mu raspalu ciroguznu babu osedlao. I on je pozercina ona najgora, i ja bih zvucao dobro da sam ceo zivot pokusavao da imitiram Hendriksa, a ne da stvorim neki svoj stil. Obican kafanski bluz-sreder koji se proslavio na foru Kurta Konbajna, tek kada je riknuo. Imitator i plagijator, nesto kao Bunjuel za kinematografiju. Dzon Frusiante je jedina reinkarnacija Dzimija, Stivi je zarasla dlaka na Dzimijevom cmaru.

Pink Flojd - ako su oni prog-rok, ubi me. Placipickaste ljenkave pesme, isforsirana psihodelija, da ne spominjem sto im nikada klavijaturista nije bio kreditovan kao clan benda, a bez klavijatura bi bili goli kurac, sto su i ovako i onako. "Yes" je ono sto oni nikada nece biti.

6. E ja sam stvarno laik što se tiče gitarisanja i tako toga ali par puta kad sam slušao uživo snimke Točka svaki put sam pomislio: ŠKK.

Nemam pojma kakav se izraz koristi u ovom kontekstu,možda falširanje? Ono,svira kao Bisku 2 i samo sekvenca od 10 sekundi nidje veze,krkršršršrš njiinininjjii.I tako nekoliko puta.

Al' sam se uzdržavao uvek od komentarisanja jer jebem mu mater Točak je isto glorifikovan ko EKV.

7. Није баш да их мрзим, ал ајде: pennywise и dropkick murphys. Детињасти текстови и ставови, ал их идаље некад пустим и скачем по соби. После ме гризе савест.

8. Stivi Rej Von - slavim svake godine dan kada je crk'o, sejtan mu raspalu ciroguznu babu osedlao. I on je pozercina ona najgora, i ja bih zvucao dobro da sam ceo zivot pokusavao da imitiram Hendriksa, a ne da stvorim neki svoj stil. Obican kafanski bluz-sreder koji se proslavio na foru Kurta Konbajna, tek kada je riknuo. Imitator i plagijator, nesto kao Bunjuel za kinematografiju. Dzon Frusiante je jedina reinkarnacija Dzimija, Stivi je zarasla dlaka na Dzimijevom cmaru.

potpisujem ovaj deo :D

9. Tocka i Smak. Koja je on jajara nevidjena, to nema nigde. Vlatko je za njega bog i batina. Tocak brlja i ore po onoj jadnoj gitari, placem proliv kroz nos kada ga cujem. I sto Dzimi rece, izdao je fanove i povukao se u sobu, pa se kaci na jutjub sa nekim sredovima raspalim, moj ortak Ljuba-truba bolje svira od njega na svojoj budjavoj Jamahi, pa se ne kaci na jutjub. Pricepio se sabanima sa etno-folkom i to onim najodvratnijim, glumi neku mistifikovanu legendu, a svira kao prosecan napredan sedamnaestogodisnjak. A Smak je do pre par godina bio kazna za usi sto se produkcije tice, sada ih vadi pevac, (koji je i sam bolji gitarista od Tocka).

Јеботе, први пут чујем да неко каји овлико мржње према Смаку и Точку.

10. Pizmam sve christian metal bendove i one gej fejk depresivne pozerske bendove.

11. @GM Da od početka života mrzim Dropkick, i tada bi sa ovom pesmom popravili svu mržnju sveta.

http://www.youtube.com/watch?v=iBc2MQnD2SY

Lirički kraj sveta, a ne detinjarija.
    To uvek posvetim ćaletu.

12. Steve Winwood - kurac busan da busnijeg nema, pickasto ljigavi kurac od muzike

13. Da nastavim referisanje:

Metalika: taaaaaaako prodan bend, dakle, komercijala do zla boga!

Niklbek: kuku majko, kuku oče! Toliko ljigavo da se razliva po prostoriji u kojoj se sluša. Mislim da se raja sa koncerta Niklbeka vraća sva umazana i ljepljiva.

Zorica Brunclik: ljigavija i od Niklbeka. Pokupila svu harmoniju svijeta i misli da zna da pjeva. Zapravo, kada podrobnije poslušate: JEBENO KREŠTANJE U STILU KARLEUŠE, koju takođe mrzim, al' to se podrazumijeva...

357: zbog onog propalog Hadži Nikolića i njegovog zalaganja za pravoslavlje, Kosovo, veš-mašine, sindikalne polutke, mir u svijetu i 13. platu. Mislim, k'o sekta neka. A najbolja scena je kad mudaš kaže da ne može da održava koncerte dok djeca na Kosovu pate. Nakon 7 dana, kad više nije im'o za cigare a i nije pojeb'o nijednu napaljenu klinku više od 3 dana - stiso muda, posr'o se na Kosovo i nastavio koncerte. S obzirom kakav je to mentol - dugo je i izdrž'o. I njihova muzika trpi zbog toga. Sad je 'vak'a, sad 'nak'a, ništa konkretno, srednja žalost, previkan bend. Sve u svemu - golo govno kao i naš sljedeći gost....

Đorđe Balašević: auuuuu, braćo slatka, kako mi ova splačina ide na kurac. Cccc! Da mi je samo jednom da ga vidim čisto da mu opalim šamarčinu. Proliv od čovjeka. Muzika smaračka, kako je on iš'o ko kuma da ždere i kako je tako jako jebav'o dok mu je Tito mah'o da je sav bagrem svenuo. Muzika za romantikom napaljene klince i klinceze. Jedenje govana.

Pink Floyd: zato što ne možeš objasniti napaljenoj dječurliji da to što Floyd svira nije psihodelija. Usiljeno, brate, smarački. Psihodelija? Pička strinina, psihodelija je i Seka Aleksić kada se drmneš slikicom. Džeferson erplejn, San Fransisko Šiver, Dorsi - to je psihodelija, pička vam materina napaljena!

Željko Joksimović: sunce ti jebem krvavo!

Maja Marijana: zato što sam imao jedan konflikt sa ovom spodobom koja sebe naziva estradnom umjetincom. I poručujem joj sada ovom prilikom ako slučajno čita: VALJALA JE REKLAMA. Jebala te 'Žena zmija'. Amin.

Riblja Čorba: toliko eksploatisani u ranoj mladosti da su smorili više. Valjda došlo do prezasićenja.

Kemiš: nije pjevač, nije ni bend, al' čovjek je seljak svoje vrste. Nafurani harmonikaš koji je otkrio čari elektro-efekata pa prodaje muda pod bubrege. Ima finu tehniku ali je smorio sa dilejom i vah-vahom. Jebote, k'o da svira fendera....

Nastaviće se......

14. Džeferson erplejn, Dorsi
    Da

Riblja Čorba
    Reci iskreno koliko znas njihovih pesama ?

15. Koliko treba, brate, slušao sam ih od treće pa do 17 godine svog života, zato sad kad ih čujem 'oću d'umrem.

16. Za Mećaliku ne možeš reći da je komercijala. Imaju usranih pesama, ali nisu komercijale. Ne vidim maloletne klinke da pevaju Mećaliku.

Balašević je majka od tekstopisca, a to što je on tebi jadan i bedan je tvoj problem.

Floyd se ne vređa jednostavno. Sad ćeš ti da ih mrziš jer je neko rekao psihodelija a tebi se baš digao da nije pa ajde da mrzimo. Eeee..

Za Čorbu neću ni da te udostojim.

A za ove seljanke i seljake.. Reče na početku teme Džimi da se držimo hejtovanja u svom žanru.
    Znači ti slušaš i Metaliku i Zoricu Brunclik? Kritično.

17. E, a ako bas mrzim neki nas bend, to je jebeni Van Gog. Jebote, sve pesme im imaju apsolutnu istu dinamiku, a ni po bilo cemu drugom se ne razlikuju. Ali, vidim na ovoj temi da nisam jedini.

18. EKV - ne volim, čini mi se, nijednu njihovu pesmu.

19. Od VG kod mene prolaze samo Klatno, Mama i Brod od papira. Sve ostalo u risajkl bin.

20. Ja sve volim! Zgutao sam jutros exer umesto brufena, tako da sam sad uuuuiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :**
    Kad nisam pod dejstvom psihoaktivnih supstancija, mrzim The B-52s, Davida Byrnea i Talking Heads i još neke pičkurine koje neću da pominjem da ne opoganim tastaturu.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.