Бендови и извођачи које највише мрзите

1. Tronožac šta ti slušaš? XD

Ovo nije tema za to. Ima ih mnogo, mada većina nije toliko popularna.

2. da dodam...
    Mrzim Kikija Lesendrica.Mrzim pop tj sve ove lejdi gage sa mtv-a,stariji pop,recimo iz 80-ih mi je ok...Mrzim i ovaj nas "pop" tipa zeljko joksimovic,sergej cetkovic i ostala gay kompanija,natasa bekvalac i ostale kurve...
    seticu se ja jos...

Lol! Lol! Lol!

3. Taj 6666 mrzi sve živo xD A Čo jel neko rekao za LP?

mislis ta?
    i ne mrzim bas sve zivo,ima jos mnogo rock i metal podzanrova...

4. Iskreno, meni su skroz ok i Željko Joksimović i Kiki Lesendrić i sav naš pop jer to je retka srpska muzika koja u zadnje vreme ima neki kvalitet i mislim da ljudi koji tu muziku mrze, ne mrze zbog nje zato što je takva kakva je, već je mrze samo zato što svi ostali vole. Inat ti je čudo. :) Jednostavno je postalo in mrzeti sve što drugi vole.

Ja slušam pop i stari turbo folk (1990-1997). Ali od izvođača ne volim niti Seku Aleksić niti JK jer su postale popularne zbog turskih plagijata i međusobne pljuvačine po novinama. Gde je tu zdrava konkurencija kao kod Brene ili Vesne koje su se trudile da budu bolja od ove druge po boljoj pesmi.

A od pop pevača ne volim Natu Bekvalac jer se mnogo uobrazila i bez razloga je umislila da je neka diva samo zato što je imala rak dojke i muž jedva ostao živ. Pa šta? I drugi su preživeli sve i svašta pa ne grade na tome karijeru. Na taj način grade karijeru samo oni koji nemaju ništa drugo da ponude.

5. Струка, Ђус, Елитна Екипа.

Струка, класична комерцијала, који гледа како да узме кинту од клинаца и набије у џеп.

Ђус, јер је сељачина, срамоти реп, и има ретардирано неповезане дебилске ментолске идиотске имбецилске ретардиране песме, и вуче на турбо фолк.

Елитна Екипа, јер су глупи надрогирани клинци који имају флоу као промукла баба, и шатро јебу сваки дан сисате и гузате рибе, тј. ИСТРИПОВАНА ДЕЦА.

Волим да хејтујем.

6. Ako. Njihovo hejtovanje svi mogu da podnesu. :)

7. Mrzim ja dosta toga. Ali NAJVISE, najvise mrzim jebeni alternativni rok.
    Moja mrznja prema alternativnom roku je neopisiva.

8. A od pop pevača ne volim Natu Bekvalac jer se mnogo uobrazila i bez razloga je umislila da je neka diva samo zato što je imala rak dojke

Nisam znao da je Nata imala rak sise...

9. 90% "rok" bendova koji trenutno postoje...(king of leon, empire of the sun,maroon 5 i ostali iz te ekipe)

Iron Maiden, Pearl Jam(mrzim ih zbog Vedera), U2, Green Day, Blink 182, Kesha, Zemlja Gruva, Svi na pod, Skaj Vikler, 357, Maynard (ali volim Tool-ovu muziku)

Od Zdravka Čolića, Bregovića i Kikija Lesendrića dobijam ospice.....Ima ih kolko 'oćete.....

10. Jedino se za Mejden ne slažem.

11. Dragonfors uglavnom, mada osim njih nisam siguran da mrzim jos neki bend, ima dosta koje ne mogu da slusam ali ne mrzim, nego me jednostavno boli tuki

12. Od metala:
    Deathstars, Hammerfall, Blind Guardian (ceo power), zato što je gej!

Od hausa i densa:
    Sve od 2000-te pa na ovamo, nekako je ta muzika izgbila dušu...(?)

Od repa:
    Pffffff, pa skoro sve, čast izuzecima (hitovi). Rep mi je malo prenakurčen...

Od roka:
    Ceo ‚‚alternativni'' rok i onaj indie (neko ga je već pomenuo). Razlog ne znam, predpostavljam da teže da rok vrate u mejnstrim...

Napisaću ako se budem setio još nekog.

13. Evo da vam neko ko je slusao 95% stvari koje ste nabrojali i kome je slusanje svih vrsta muzike jedna od glavnih zanimacija u zivotu. Od vecine zanrova (ako ne i svih) se moze naci poneki album koji je odlican, to je moj stav. Kvalitet se moze prepoznati. A vi, ukljucujuci veterane vuke sa prvih par stranica, nemate pojma o muzici.

14. Alis Kuper. Dobijem alergiju kad ga vidim i čujem. Nije on ni toliko loš ali ga ja ne podnosim organski.

15. Jebes mi mater znao sam da ces to da napises jos kad si ga pomenuo u onoj temi recenzije.

Meni je on u top 3.

Relativno skoro sam poceo da ga slusam ali me svakim danom sve vise odusevljava.

Aj da ne bude oftopik ne gotivim Eksl Rouza.

16. Alis Kuper

хехехе, исто. Ћовек је болид. Ал', има три песме које ми се свиђају 'нако.

17. Ma ne volim ja celu narodnjačku kamarilu, a pošto gotivim rok i tako to ... nelogično je da ne volim jednog rokera, ali eto njegove "ploče" bih spalio. Da ih imam naravno. Liči na vešticu, možda je to u pitanju.

18. Елис Купер је абецеда. О његовој величини говори чињеница да га многи копирају.
    Али могу да буду само број два у односу на њега.

19. Елис Купер је абецеда. О његовој величини говори чињеница да га многи копирају.
    Али могу да буду само број два у односу на њега.

O.k. Džimi, ali svi mi imamo nekog favorita za dno liste. Moje je Alice.

20. Смем ли поново да изјавим клоико мрзим Неверне бебе? Од њих добијам оспе и жељу за убијањем.
    Такође, не подносим Дефтонс. Претерано раскувана музика.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.