Бендови и извођачи које највише мрзите

1. MentallyDisturbed
    Buksno, potpisujem sve. Sem neslušanja metala. BM i DM su keva

pa dobro sad, nije baš da ne slušam, volim neke stare stvari koje sam gotivio pre deset, petnaest godina. U stvari, nisam baš ni kompetentan, davno sam ispao iz tog fazona, tako baš da ne znam šta se trenutno sluša. od metala, naravno. Čuo sam da neki Trivijum i tako to, ali NO ME INTERESA da se ponovo uplićem u takav, relativno za mene ponovo novi zvuk.
    A da bre, mzim I Slipknot! AAAAA, kako me to nervira... Šta je to qj qrac? Slušaj bolje Soulfly i uživaj...:)

2. Teraj to novo u kurac. Old skul je mama. Na ove nove gluposti se mo'š posrati.

3. Voli pošteno dobar blek, bar po meni - EmpEroR, Marduk, Gorgoroth
    det- vader, DEATH (namerno velikim slovima) i sl.
    stari treš- SLEJA!!! Metal Church, čak i Anthrax gotivim, nekako su mi opušteni, kao klošari :)
    ali sve ih manje slušam. Samo kad proradi nostalgija....đe će mi kraj biti!
    a ovi novi klinci...ne znaju ni poštenu šutku da organizuju...98.valjda, kad je bio PRO-PAIN u KST, ne sećam se de beše....LELEEEE! NEOPISIVO!!!!

4. a i PANTERU i staru SEPULTURU...KOLKO GI VOLEM!!!!Kakva energija...šteta za dimbaga...

5. Kvalitetnog deta i bleka ima kol'ko 'oćeš. Bolt thrower, deicide, autopsy, bloodbath, dismember, grave, venom, satyricon, drudkh, burzum, immortal, dark funeral, ...

Ovo novo, slipknot, korn, soad, him, ... Sve smeće.

6. mrzim Nirvanu, zato što su solidan i precijenjen bend

delimicno se slazem s tobom, u stvari jedino gde se razilazimo je to sto ih ja mrzim malo manje.
    I takodje ne volim Korn ni Slipknot(cenim da su pozeraja do jaja).
    EDIT:

Јуууу, сад се сетих!!! Ипак је по мени најпрецењенија музика коју су правили Пинк Флојд,

7. nekad sam voleo i Ministry, do jaja bend-pravi indastrijal u pravom smislu te reči, mešavina svega i svačega. Šteta što se raspadoše. Na EXITU jebali sebi kevu dok su nam pržili jaja :)
    NenadjebLJivo...

8. da dodam...
    Mrzim Kikija Lesendrica.Mrzim pop tj sve ove lejdi gage sa mtv-a,stariji pop,recimo iz 80-ih mi je ok...Mrzim i ovaj nas "pop" tipa zeljko joksimovic,sergej cetkovic i ostala gay kompanija,natasa bekvalac i ostale kurve...
    seticu se ja jos...

9. Не могу сад да листам целу тему јел неко напоменуо да мрзи 30 Сецондс то Марс?

10. Не могу сад да листам целу тему јел неко напоменуо да мрзи 30 Сецондс то Марс?

Ms.6666
    Pa i ja da se izjasnim...
    I ja mrzim ovu Jelen top listu i sve te alternativne bendove kod nas.Mrzim i strane alternativne,indi,emo,mtv,gay bendove tipa 30 seconds to mars,tokio hotel,white stripes,fall out boy,itd.Mrzim jonas brothers je su "rockeri".Mrzim pop-rock tipa pink,avril,kelly clarkson,itd.
    I linkin park su mi se smucili posle onog minutes to midnight i ovog najnovijeg albuma.
    Mrzim bregovica...
    Napisacu jos kada se setim...

11. Taj 6666 mrzi sve živo xD A Čo jel neko rekao za LP?

12. Da se razumemo, generalno ne volim metal, ali postoji par grupa koje rado slušam. Poštujem metalce koji su dosledni muzici kojom se bave. Ne kao onaj Slipknot ili Korn koji posle minuta det metala (ili ćega već) fejluju i počnu da pevaju kao gejevi. Takođe ne volim metalce koji se gube. Retardirane maske, krv na sve strane, čisto proseravanje. Takođe ne volim pank. Goblini, Hladno pivo. Sex Pistolsi (Ramonsi su donekle kul). Ne kažem da nisam slušao. Ali ne volim. Nervira me njihova ideologija. Anarhija, skinhedsi, opet čisto proseravanje. Ne kažem da su svi pankeri takvi, ali većina jeste. Ne volim ni grandž, indi, jednostavno mi se ne sviđa (Nirvana, Oasis). Od novijih grupa ima par koje su kul: Procupine Tree, Anglagard...E sad, bliže stvarima koje slušam. Ne volim AC-DC, smaraju. Ne volim Kiss, iako imaju par dobrih pesama, ali i oni smaraju. Ne volim par tinejdž grupa 60-ih i 70-ih koji sviraju tri akorda i prave "hitove". Ne volim ove glam rokere, Džon Džovija zvanog Bon, Ganse, kasniji Aerosmit, pa i Vajtsnejk. Uopšteno ne volim muziku 80-ih. Ne volim Police, mada mogu da ih slušam. Ne volim one "klavir pevače" (Elton Džon). Nikad nisam gotivio Rolingstonse i Bitlse, ne znam zašto. Ne volim Džeksona, U2, Bili Idol (njanjasti su). Ne volim ZZ-top, Halena, Bi džiz. Ne volim disko. Alisa Kupera. Od metala ne volim Gardiane, Kredl of Filt, Čildrn of Bodom i većinu goth metala. HIM, RATM. Obožavam prog rock, ali neke grupe ne volim. Postoji još dosta izvođača koje ne podnosim, ali ovo su oni poznati. Možete reći da sam uskih shvatanja, ali jebiga. Sve sam ja njih slušao, ali vremenom sam izgubio interesovanje, i postepeno su počeli da me nerviraju. Toliko od mene, za sada.

13. Бацам хејт на све америчке поп звезде,Џастина клошара,Лејди Љагу,Мајли :сигх:рес,итд...
    Онда,ове ретардиране бендове типа Токио Хотел ШКПМ!?
    Не могу да слушам онај дај хард метал и такав тип музике.
    Наши рок бендови 90' су сабили.
    Ови сад,су једноставно хиперактиван копи пејст,и то није ни музика,него некакви звуци.
    И они гангста ол ап ин ја репери ми иду неописиво на курац.

14. Taj 6666 mrzi sve živo xD A Čo jel neko rekao za LP?

Mislim da nije.Al nisam listao,nisam siguran.Meni su oni extra,kao bend i vokalista im sabija.

15. Tronožac šta ti slušaš? XD

16. Овде наводите које бендове мрзите из музичких праваца које иначе слушате и зашто их мрзите.

Па оно што слушам,не могу да мрзим.Ма колико лош неко био.Могу само да затворим Таб и наставим даље.

17. Јуууу, сад се сетих!!! Ипак је по мени најпрецењенија музика коју су правили Пинк Флојд,

Meni je Pink Floyd jedna od omiljenih grupa. Malo mi je krivo što su postali ovoliko popularni, jer se stiče utisak da su precenjeni. Jebiga nije Pink Floyd samo Wish you Were Here i The Wall.

18. Mislim da nije.Al nisam listao,nisam siguran.Meni su oni extra,kao bend i vokalista im sabija.

I ja ih volim ali stare pesme gde je rock i dranje Česterovo ali sa Tauzend sans su me razočarali više je pop nego rok i to može da se svidi samo onim nafuranim klinkama koje se lože da su face jer slušaju ROCK-matori xD

19. Али кад сам чуо да се човек драо преко телефона,и прошо,заволео сам га.

20. Dečko ubiva koliko dobro peva.
    Ali evo da ne oftopikujem ne mrzim ništa posebno od rocka i metala što slušam a o ostatku muzike neću ni da pričam....

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.