Бендови и извођачи које највише мрзите

1. mrzim sve one izvodjace koi me izvedu iz diskoteke napolje i prebiu me ko ciganina

2. Pušiket mrzi jebeni Iron Maiden, to je za klince što guraju prstiće u čmar ;) xexex tebrex ako me razumeš (ja sam tulumov dupli, sav bes na nj)

3. Mrzim celu Srpsko-jugoslovensku rock scenu jer su jebeni pozeri koji se uvijaju i puze za parce picke, mrzim ganse em zbog slesa em zbog axela (kako ono moze da se slusa?). Mrzim celu b92\mtv muzicku scenu, mrzim mensona, Mrzim jebenog ramba amadeusa, ne moze covek ceo zivot da pravi parodije i da bude "genije" ponasa se ko da pisa kolonjsku vodu a pravi reklamu za sladoled. Mrzim jebene klince i one koje ih dovedu da sviraju a znaju 3 akorda i zaseru odlicnu pesmu, mrzim kad jebeno ne podese mikrofon (mada je to mozda bolje), i tako dalje.

4. mrzim jebeni hurts i mrzim onu njihovu pesmu, mrzim beogradski sindikat i sve te jebene repere, mrzim metal, uuuuuuuf grozota, mrzim rock exyu, mrzim elektricni orgazam jer su se prodali za sitne pare, nekada su imali dojajne punk pesme, a ovo sve golo govno, mrzim anu stanic, pocinjem da mrzim sve sto se peva na srpskom, starogradske ne racunam, naravno... u grand prodaksn bih roknula bombu i sve po kratkom postupku, mrzim cecu i sto je svuda forsiraju kurvetina raspala, ciganska, mrzim kada mi stariji roker pocne pevati neku sevdalinku, i on je kao baja... i mrzim kada se neko najavi u ovoj mrtvoj indjiji da gostuje npr ovaj vikend gostuje bg sindikat, i svi jebeno odjednom slusaju njih, zasto??? mrzim da mrzim!!! a da bajagu ne podnosim, kao ni balasevica!!! i sada da me pitate sta slusam ne bih vam znala reci

5. Прљаво казалиште, парни ваљак, црвена јабука, бјело дугме, плави оркестар, бајага, ван гог, КЕБА, неверне бебе, ау, па могла бих да пишем до сутра.

6. sere mi se od masima savića

7. Plavi Orkestar, Parni Valjak, Bijelo Dugme, Riblja Čorba, Crvena Jabuka, Divlje Jagode, Bajaga...do sutra naše da pišem.
    Od stranih ne podnosim : Metallica, Iron Maiden, Hamerfall, DragonForce..Ne znam ni ja, ima ih dosta. Sve su to pesme za "metalce u razvoju" koji ne razumeju ni šta pričaju a kamoli poruku pesme, ako je uopšte ima. :) Mrzim finski metal, SHIT!!!
    Sve u svemu, jebeni su pozeri i muzika im je sranje!

8. jebeni kiki lesendric, jedno govno, jedna svinja od coveka, iz proverenih izvora sam cula da masti knjige u biblioteci

9. Prljavo kazaliste, a posebno Jasenka (ima pederski glas), onda jos bendova sa teritorije ex-yu koji su kao neki rokeri, Nirvanu isto ne volim. Najezi mi se kosa na glavi kad vidim bend The Exploited. Ima ih jos, ali me sada mrzi da pisem.

10. Većinu "rok" bendova iz ex-Yu. Sve turbo-folk. Fegetske di-džejeve. Ljude koji misle da je za muziku potreban samo neki programičić za miksovanje i efekte.

11. nickelback - у принципу бенд ми није толико говно, мада песме смарају, али када видим како се неки људи прже на њих кења ми се. Овако не могу да поднесем освајаче, некад сам и слушала нешто мало, али сад ми се диже коса на глави од њих.

12. pocinjem da mrzim sve sto se peva na srpskom

Амин!

13. Ne komentarišući narodnjake i novonastale hip-hop/R'n'b/supertehno-ja-sam-nežni-jebač-trsim-te-do zore-autotune narodnjake, moram da primetim besmislenost postojanja(i ne primetio je, kad izbija oči k'o šiljci na vratu klinca-gotičara) super-urban-alternativ-emo-hipi bendova koji udare nekoliko nepovezanih metafora/drogiranog baljezganja na tri otužna rifa, pa se klinci na to popale k'o čilska šalitra jer lude da se zauzmu za nešto preko čega će se identifikovati, a padnu li slučajno pod iole ozbiljnu analizu, pokažu jako plitak ili nikakav kvalitet i smisao.
    Grešna mi duša ako nekad nađem nešto suprotno ovome što sam rekao u njihovim tekstovima, jer stvarno nisam izdržao dugo uz iste do dana današnjeg.

14. Kraljevski apartman,Van halen, Plavi orkestar....

15. Najezi mi se kosa na glavi kad vidim bend The Exploited.

The Exploited nisu loši, sve zavisi od vrste muzike koju slušaš i kako se postaviš prema određenom bendu.

16. Od ex yu muzike mrzim Pilote,Prljavce,Plavi orkestar,razne B92 govnjive alternativne bendove,na koje se loži nabeđena,urbana,''kul'' ekipa...U domaće bendove koje mrzim bih ubacio i Disciplinu Kičme,Koja se uživeo k'o da su Deep Purple a ne kanta od benda koja ima jednu dobru pesmu.
    Od stranih rok izvođača Bitlse nikad nisam nešto voleo,od U2 i sličnih bendova mi se sere,ali uglavnom hejt mi je više okrenut ka novijoj nazovi rok sceni nego prema starim bendovima.E da i koliko mogu da primetim,nije se još samo pljuvalo po Stounsima,Elvisu,Marliju i Hendriksu,svi živi su popljuvani. :)

17. A da i Iron butterfly i The sisters of mercy

18. Искрено, мени реге почиње да иде на курац и инди-рок ил' штавећ не подносим. И мрзим Колдплеј. Јаако су лејм и геј.

19. Sve što ima veze sa Goranom Bregovićem.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.