Бендови и извођачи које највише мрзите

1. Uglavnom, H8ujem sve sto slusa danasnja metal decurlija i na sta se przi moja mama :)

Keva ti ladno sluša metal ?

Dalje...
    Manowar... Ako sam ih pomenuo, pominjem ih opet, ložači obični...
    HIM... Stvarno ih ne kapiram, onaj pevač ima krizu identiteta? Nisam znao da l' je muško ili žensko dok nisam tražio na Wiki da vidim...
    Sve ove lokalne bendove u pokušaju koji nemaju ni A od autorskog materijala već obrađuju Dugmeta i Orkestre.
    AC/DC ne mrzim, volim ih, ali ih i mrzim i volim, jednolični su, ali opet AC/DC jbt! AC/DC, kult! Njih volomrzim.
    Metaliku posle Klifa, jer su iskreno usrali sve, njihova autobiografska.
    Megađed u Risk fazi. Kad god čujem Crush 'Em meni dođe da igram.
    Maksa Kavaljeru jer je ništa bez Sepulture.
    Sepulturu jer je ništa bez Maksa.
    Bendove koji provedu više vremena kod šminkera nego svirajući.
    Eto, ima još ali ne mogu da razmišljam...

2. Jos jedan razlog da mrzite Smak, tu trolovsku nazovi-grupu, koja se vadi na karizmu ispodprosecnog brljatora-sredera R. M. Tocka...

Jebote, imali su fazu kad im je tekstove pisala Marina Tucakovic! Seljacine, one brdsko-planinske. Vlatko 4 life. Ladno je Brega bolji gitarista od Tocka.

A kad smo vec kod Brege - a el znate za niske prozivke osamdesetih izmedju Brege i Tocka - Brega napisao Uspavanku za Radmilu M - tacnije za Radomira M.

A onda Smak izbacio "Domaci zadatak" - prozivka Breginog Bijelog Dugmeta... ej, solo gitaristi se prozivaju, znaci ono najgore iz G3 puta Napoleon iz buducnosti...

Sve to treba uza zid, pa usranom motkom :d

3. Vlatko je ministar kulture za sve njih, komancina matora.

http://www.youtube.com/watch?v=AQ2ETAZdSf8

4. Tito je kriv! A i Fu fajtersi su sranje! :)))

5. Pa esam ti rek'o :)

6. Uvek gleda u nebo dok svira.
    Nema dalje.

7. Heh, sad me seti nečega...

8. Lemi a paund :0
    Da mozem da si kupim onaj onaj hot-dog, da ne mrem 'vaki suH i gladan ;)))

Lemi je ipak ljkacinase. Jebi ga, ali je tako. Pre cu suzu da pustim na Jelenu Tomasevic nego na njega.
    Jebi ga, ali je tako.

9. Cuvam noc od budnih - moj Vukajlija status, nekad, dok sam jos bio kao kul ;)

Ipak, ovo je hejterska tema, stoga - trolujem h8 na SMAKot! ;)

10. Pa i ja da se izjasnim...
    I ja mrzim ovu Jelen top listu i sve te alternativne bendove kod nas.Mrzim i strane alternativne,indi,emo,mtv,gay bendove tipa 30 seconds to mars,tokio hotel,white stripes,fall out boy,itd.Mrzim jonas brothers je su "rockeri".Mrzim pop-rock tipa pink,avril,kelly clarkson,itd.
    I linkin park su mi se smucili posle onog minutes to midnight i ovog najnovijeg albuma.
    Mrzim bregovica...
    Napisacu jos kada se setim...

11. @Ms. 6666 nemam sta za dodati, sve bi' ja to uza zid, pa naturalnu :D

12. rečima je neopisiva moja mržnja prema galiji.

13. mrzim:
    Zeljko Joksimovic-gej,placipicka,romanticni feget,odvratni ljigavac,muka mi je od njegove pojave i svega njegovog
    Bijelo Dugme-rokenrol za pastire na planinama,mislim i ja volim planine,prirodu i sve to,ali rokenrol je nesto s cim se pastiri ne trebaju mesati
    bojan marovic-decko koji jos nije izvalio da se rodio s pickom
    Cvija-pickica mala na cije se pare klinke loze,a nema niceg bednijeg od njegovih stvari i preodvratan je osecaj i atmosfera u prostoru gde se njegove stvari pustaju
    Ekrem Jevric-zato sto misli da mu je muzika do jaja i ne provaljuje da retardirano peva
    Rasta-zato sto ako si fenser,ne mozes sebe zvati Rasta,jer je rasta skroz suprotno od fensera,dati sebi umetnicko ime koje se ne uklapa u tebe je jebeno pogresno
    50 cent-crncuga prokleta
    Britni Spirs-ikona kucki i drolji,malih fufica
    2 pac-preeevise precenjen,nije uopste bog repa,ima puno boljih repera kao sto su Snup Dog,Izi I,Ajs Kjub od kojih je ,,bolji,, samo zato sto je mrtav(doduse i izi je,ali on nije komercijala tolika bio)
    bekstrit bojs-jebes mu mater,toliko su gej da mi se povraca od njih
    Akon-dosadan do srzi,gej,njegova muzika ubije u pojam
    Dzastin Timberlejk-zato sto verovatno kurceve dudla a nece da prizna,treba ga upucati

14. itd,ima ih jos trilion,veliki sam hejter,al me mrzi da pisem

15. Znači, hejtujem ono što slušam/o?. Ne kapiram, al ajd sad.
    1.Nekad sam se sekao na Iced Earth, sada prezirem, zbog promene vokala i fazona najverovatnije
    2. Metlalika- znači stvarno, ali stvarno. Sve posle bleka je njesra. Jebale ih pare da ih jebu
    3. Iron Maiden- najomiljeniji bend. Pa dobro bre, leba mu jebem, što živite od stare slave? dokle bre više!!?!?!?!?
    3. Deep Purple- usraše RnR
    4. Roling Stons- AMAN!!!!!!!!!
    5. MoonSpell- kolko su mi pre desetak godina bili dojajčani, sada ih ne varim nikako.
    6. Offspring- samo Smash album vredi. Ostalo golo vnago.
    7. Kompletna nemačka HM škola- Helloween, Manowar, Kreator....Mrzim švabe, ne znam što
    8. Inflames- ovo novo što rade...budibogsnama...
    9. Cradle of Filth- UŽAS-UŽAS-UŽAS na kub
    10. Hamerfall- MRZIMMMMM!
    11. u stvari ceo taj power MRZIM
    12. Ova nova goth sranja ,emo, kako već- SVE TO MRZIM
    13.AC-DC, oduvek ih mrzim
    14. Novi Paradise Lost. a u qrac
    15. HIM....ahhhh, mrzim što ih i pišem samo ovde, popišam im se ja malo na instrumente
    16. Mayhem- oduvek ih mrzim, ali volim EmpEror
    17. Dimmu Borgir- usraše kompletan blek metal
    18. Nirvana- zar je potrebno da objašnjavam?
    19. celu jugonostalgiju
    20. ne znam šta još, ako se setim, pišem dalje.
    21. a da bre, EKV I Van Gogh. AAARRRGGGHHHHH
    22. ARCH ENEMY. šta se bre lože na to govno!?!? isto i Lamb of God i sl. sranje.
    23. Alogia, sajkoparadox i sl. MRZIMMMM!
    24. ma više i ne slušam metal. Otišo u kurac

volim bluz i Teda Nudženta. Ćao!

16. Buksno, potpisujem sve. Sem neslušanja metala. BM i DM su keva.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.