U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Ajde sad jedan oftopik ako može.
Šta mislite o curi koja je vas startovala? Mijenja li to vaše mišljenje o njoj? Jer je ustaljen običaj da mi prvi prilazimo :)
Mislim da je kurva i fuksa neviđena ili u najmanju ruku da je veoma ugrožena!!!
Šalim se, sve zavisi od cure, situacije, načina prilaza i ostalog. Mislim da ne bi imao nekih pretjeranih predrasuda.
Ja bih malo u pm... Stalno bi me kopkalo to što mi je ona prva prišla... Ne znam zašto :)
Malo da se vratim na glavnu temu:
Mislim da je ovo dosta važna tema jer svi (ili barem većina) koristimo fejsbuk, a taj čet je jedna od funkcija koja kod čovjeka može da izazove nedoumice oko toga kako da se postavi i kako da se ponaša. On je tu prisutan (čet), a o njemu niko direktno ne govori. A svi smo prinuđeni da nađemo tu neki naš način ponašanja ili neki stav prema tome. (ako već imamo fejs, ako ne onda je druga priča)
konzervativnost ovo-ono :P
Jok bre :p
Jovičiću, ja sam sasvim normalan na čatu, kao i lično, neozbiljan naravno... Samo što zavisno od raspoloženja, mijenja se i moje ponašanje tamo. Npr da mi neko šalje poruke sad na čatu, mislim neki smor, poslao bih ga u tri lijepe, jer sam smoren... Inače se držim po strani... Imam druga koji sve šalje poljupce :* i srcaD <3 po čatu
svaka linija po poljubac....
ja nikad nisam ni znao ni htio da tako tepam i šaljem tamo neke puse i poljupce i srca i sl.
čak i sa curama pregrubo pričam, skoro isto kao sa ortacima
jebeš ga, nisam slatkorječiv
Meni to zavisi... Možda ima par osoba sa kojim sam slatkorječiv.... Inače ništa... Evo sam prestao i smajlije da pišem, to sam primijetio...
A realno slatkorječivost često i prolazi kod nekih cura, naročito kad nekome stoji, kad neko zna to da iznese, uz dozu humora, a ne da pređe u gejstvo.
Ja umijem, glumac sam veliki :) Možda bih i tebe ♥ mogao da ♥ smuvam ovako nekim srcima ♥ :)
Ja se tako bebim npr sa svojom curom, mada je nemam sad :D ali inače, to mi je ok, ali sad da šaljem srca i poljupce svakoj curi na čat... to mi je nekako maloumno previše...
Mene teško ;) mene ni ženske time ne smuvaju. Da bi mene neka mogla smuvati mora da dođe do kontakta uživo i tako to, malo ozbiljnije priče, zezancije.
Ali podržavam svaku taktiku kad su žene u pitanju. Cilj opravdava sredstvo.
"svi smo prinuđeni da nađemo tu neki naš način ponašanja ili neki stav prema tome"
ja sam nasla svoj nacin: appear offline :))
jebote ovdje svi koriste taktiku eskivaže, ccccc
koristim i ja ponekad, al se ne hvalim time
to mi je malo kukavički
A jebi ga, mrzi me da se smaram s tim, a i picka sam...posteno... Ne mogu na telefonu da napisem "appear offline", u krajnjem slucaju moram da procitam poruke, pa kad imam sansu da sve eskiviram, koristim je.
Jebeš ga i ja nekad eskiviram.
Fejsbuk je postao realnost i jedan od faktora koje ne možemo zanemariti.
Više ne treba raspravljati na temu Fejsbuk za ili protiv, niti pisati kojekakve definicije o istom u kojima se izražava neki naš kao visokointelektualni stav.
Sada treba raspravljati na temu - Fejsbuk - šta i kako?
Tj. o tome kako na što bolji i efikasniji način iskoristiti njegove prednosti, a izbjeći njegove zamke kao i pretjerano navlačenje.
imam dve grupe. kad mi se catuje sa nekim, prebacim ga u prvu grupu, iskljucim se za ostale pa lepo pricamo da ne iskacu prozori. pa ga vratim posle... nekad mi se ne cetuje ni sa kim :)
jeste malo trulo al bolje od neodgovaranja, posto ne volim da sa 5 osoba pricam o 5 razlicitih stvari. tupavo je.
U pravu si celt. Teško je održavati više konverzacija u isto vrijeme. A nema mi ništa mrže nego kad mi neko ne odgovara, a vidim da je online. A i ja zbog tih razloga ne stignem nekad odma odgovoriti. Nije loša taktika.
Ja sam npr online, a desi se masu puta da ne gledam fejsbuk čat... a i milion puta se desi da zaspem, a komp upaljen sa sve fejsbukom i vukajlijom
ali kad si neaktivan pojavi ti se umjesto punog zelenog kruga, onaj mjesec, pa ljudi znaju da nisu tu