Црногорци: Друштвени паразит или само стереотип

1. и имаш Хрвате....

Који бре Хрвати???

2. ДУшане, Душане перверзњачино! Наравно да није на спрат...

Ен....иди читај Деретића.....

3. E da i jedna zanimljiva prica u vezi ove prodaje kuca rusima koji ako niste znali dobijaju u rusiji kredite ako hoce da kupe kucu u crnoj gori ovo sam cuo od jednog rusa da rusi daju kredite da bi ako dođe do nekog sranja na kosovu pravili vojne baze u tim kucama sto jeste da zvuci malo glupo na prvi pogled ali ako malo bolje razmislite uopste nije toliko glupo al ipak mislim da je to samo jedan od mnogih traceva dole uostalom procenite sami

4. ДЕ бре...боли Русе буља и за нас и за Косово.....ако ћемо реално. :Д Они само хоће топло море...:Д

5. To i ja mislim al ima dole dosta ljudi koji misle ovako

6. Ко зна...можда су и неку нафту нашли...не би ме чудило. :Д

7. Ok, kada sam video temu, prvo sam pomislio da je neka zajebancija.
    Ali kada sam pročitao komentare...
    Doterov prvi komentar je na mene ostavio utisak, ali ni približno utisku koji je ostavio SMarkov komentar... Jbg brate, vrata Srbije su ti otvorena, pa izvoli... ;)
    Možda smo Srbi, Crnogorci, Bosanci, Hrvati, Makedonci, ali smo nedugo u prošlost bili jedan narod! Koji je zajedno sa Rusima, Ukrajincima (itd) takođe potekao od jednog naroda. Svi smo nekada bili jedan narod, jedna porodica, svi smo mi braća. Nema potrebe da se svađamo... Jbg otcepili su se... Ja lično da se pitam, ja bih ujedinio sve ove gore, prvopomenute, u jednu državu... Neka nema ni Srba, ni Hrvata, ni Crnogoraca, ni Bosanaca, ni Makedonaca, ali samo da budemo jedan narod, da konačno budemo braća kako treba!

8. Ma nesto jeste sigurno sumnjivo mi ovo naprasno interesovanje rusa crna gora je imala more i za vreme tita i slobe sto onda nisu kupovali nego bas sad plus sto tada nista nije bilo izgraceno i secam se kako je bilo pre recimo 10 godina kad je bilo mnogo lepse i mnogo manje guzve a da ne pricam da je siguno bilo i mnogo jeftinije kupiti zemljiste
    ima tu jos nesto ne znam smarko zivi u crnoj gori pa mozda zna dal je dopustena gradnja na obali mora posto u ovom mestu gde ja idem neki kazu da je i dalje zabranjeno a svake godine nicu nove vile i sade one lezaljke da ne mozes da lezis na pesku za dz

9. Чудни су ти РУси...ко зна шта су тамо нашли...

Можда пирамиде тог древног једног народа о коме сви булазне. :Д

10. Ко зна...можда су и неку нафту нашли...не би ме чудило. :Д

Nemamo mi toga, ali zato imamo pršute.... :D

Neka nema ni Srba, ni Hrvata, ni Crnogoraca, ni Bosanaca, ni Makedonaca, ali samo da budemo jedan narod, da konačno budemo braća kako treba!

Jugosloveni :)

11. Та Југославија нам дошла главе....

Историја је ту да нас научи нешто...а то је...зајебите Југославију, није ваљало, заборавите. :Д

12. necu nista ozbiljno reci jer je od teme napravljeno sranje i ne slazem se sa dosadasnjim izjavama.....

sto se jugoslovena tice: Pa to ni Tito nije mogao da odradi da valja..

13. Kad kažeš Crnogorac u Beogradu ili Srbiji, svi počnu da prevrću oči i pričaju ružno o našoj braći. Možda sam i ja tako mislio, ali kada sam upoznao te Crnogorce i Crnogorke, video sam da su baš gotivni i neki od njih su mi najbolji prijatelji. Verovatno ima i loših, ali ja ne poznajem takve. Mrzim stereotipe i predrasude. Upoznaj ih pa im onda sudi. Ako znaš neke koji su loši, to ne znači da su svi Crnogorci takvi. Šta bi tek svet mogao da kaže za nas posle onog što se desilo juče?
    http://www.blic.rs/_customfiles/Image/strip/2009/septembar/22.jpg

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.