Ко последњи......последњи 72

1. Sada je meni jasno sto su ljudi nekako preterano fini kada im se obratim... A ja mislila da su predusretljivi jer me postuju. :)

2. Зависи са каквим си људима имала посла...
    ;)

3. Da znas...dosadni su, niko da pruzi otpor! Stav se trazi! Necu valjda da se izuvam!
    :)))

4. Може тако мож' и овако...
    :))
    Трансформација, изујеш мартинке и останеш у розе чарапама хахахах

5. Ili da u startu zbunim... da ih ne skidam a da dozvolim da mi se vide carape! :)))

6. Кхм, опет си почела.
    :)))
    Ти процени колико саговорнике занимају чарапе па се према томе постави.

7. Mislis da se oni koji nose martinke postavljaju prema drugima? Bice da je ipak obrnuto...
    Hahaha Opet sam pocela...da.
    Khm. :)))

8. Заправо ја сам у својој глави прешао са мартиничара/немартиничара на друге две групације хахахах па је настао неспоразум.
    ;)
    Не мора ништа да значи, ја не носим мартине па се јако ретко постављам, увек имам разлог.

9. Imam neki svoj stil odevanja. Kazu mi da izgledam nezno i ozbiljno, iako je moj subjektivni utisak drugaciji. Sada mi je ovo bilo zabavno...kao ja opasna i strasna! Veruj mi da i inace volim tako da se predstavljam, sto naravno izaziva kontra efekat kod mog bliskog okruzenja. hahaha

10. Ја се облачим једноставно и баш ми одговара, и јако брзо купујем ствари, јер рецимо кажем "Потребна ми је тегет ролка", а шта ту па има много да се загледа...
    Опасна и страсна, то је лепо.

11. ja samo moram negdje da napisem da me ubi ova zelena trava doma mog...
    vi kako te? :)

12. Супер!
    Чувај се малог мрава...

13. 'ћемо гајимо нешто овдје? :)))

14. I ja tako, tacno znam sta hocu, brzo se odlucim sta da kupim ili da obucem.
    Nisam u fazonu "nemam sta da obucem, jadna ja". Jedino kukam za torbama i tasnama, doduse...i tako...
    Jednostavnost je cudo! :))

15. Мерци надам се да мислиш исто што и ја!
    Једноставност је хот.

16. ...preduzimacima vazda bericeta i veselja...
    Valjda cemo nesto raditi na ovim prostorima. :))

17. Helou. Jel može neko da mi pojasni šta se dešava, jel boja ne može da se menja? Od kada je ovako?

18. Bre,ne mogu da se oporavim od ove novotarije!

19. Садићемо стабљику, знате ону смешну, фину и утешну.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.