U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Ko ti treba? :))
Онај ко пита!
хахахах :)))
Eeeej! Pa gde si Urose!? Sta radis? Nema te sto godina....
:)))
Ту сам Мар поред телефона(!?) хахахах шта радиш, како си?
Evo, opet sam pocela da se dosadjujem, ali me nervira sto sam pocela i da se nerviram zbog toga. Bas mi se nista ne radi... Razmisljam da pocnem da se bavim nekim novim hobijem.
Imas li neki predlog? A da nije vezano za muziku.
Пиши, дефиниша...
Смишљај шта ћеш купити на Сајму ако будеш ишла...
Филозофирај, што интензивније!
Sve su to preterano misaone radnje, a uvek me grize savet sto ruke ne uposljavam. Mnogo potcenjujem filozofiranje, pa onda i samu sebe... Ali, hocu, poslusacu te!
Sve cu da osmislim... Odlucila sam za pocetak da veceras odgledam sve filmove koje sam trebala, a nisam! :)
Sta ti radis?
Благо теби, гледао бих и ја но имам обавеза...
За почетак идем вани да нешто позавршавам, па да се вратим, да напишем дефку (коју ти унапред препоручујем;) па да вежбам, па да видим хоћу ли имати неке госте итд
Ja sam vec izlazila danas zbog tih obaveza...a ljude sam pocela da izbegavam. Sve neke pijanice oko mene, nervira me da ih gledam kako locu. Onda moram i ja... hahaha
Пази да не упаднеш у овај трип хахахаха
http://dvdmedia.ign.com/dvd/image/article/739/739353/romancing-the-stone-special-edition-20061016035744678-000.jpg
Мада се то лепо завршило!
Ај ћао, ако те не затекнем касније...
:))
Vazi! hahaha Nadam se lepom ishodu. I jedva cekam tu defku... :)
Imam i ja par ideja, ali mi nervira da ih formulisem...Ustvari, potrudicu se. Mnogo sam se ulenjila...
Cao!
Pobeda? :)
Јок...
Мар, биће безобразна, упозоравам хахахах
Dođoh na par minuta, samo da vidim koga ima, pa odoh.
Победа!
Ma kakvi, sad sam tu dok ne popadamo :)
Мислиш?
Pa sad, ne znam da li si dremao popodne i koliko možeš da izdržiš...
хахахах па не знам, сад ћу ти искуцати наставак о вежбању...
:))
Čekam...