Ко последњи......последњи 72

1. carape sedmog dana su mocno oruzije ali ne mogu svi da se zrtvuju dovoljno da bi ih stekli....

2. Damn, ja imam čarape sudnjeg dana onda. :D

3. Jel se to prenosi s kolena na koleno ili s noge na nogu?

4. Ovo se ne prenosi, da se prenelo, druga generacija ne bi preživela da prenosi svom potomku. xD

5. Ајмо, 3-0 за нас!

6. ako su s koljena na koljeno mozes i planetu da unistis ako znas kako da ih upotrebis....sad odoh da se nerviram :)

7. Ledeni, te tvoje neke kineske čarape čim mogu da se prenose. :D

8. Ko igra? I kome ovdje smrde noge? Izjasnite se! :)

9. Ne smrde noge, smrde čarape skinute s nogu. :D (Ne) igraju Srbija i Italija. xD

10. A šta je sa igrom Ko poslednji - društveni parazit?

11. Ili samo stereotip?

12. Dakle, anketa: Ko je od vas parazit, a ko stereotip, molim da se oglasite. :)

13. ELektričaru, jesi li ti parazit ili samo stereotip?

14. natnat

Mrnjau!

Hrnjau? :)

15. Kolika ti je penzija?

16. Sasvim dovoljna da imam za municiju.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.