Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
carape sedmog dana su mocno oruzije ali ne mogu svi da se zrtvuju dovoljno da bi ih stekli....
Damn, ja imam čarape sudnjeg dana onda. :D
Jel se to prenosi s kolena na koleno ili s noge na nogu?
Ovo se ne prenosi, da se prenelo, druga generacija ne bi preživela da prenosi svom potomku. xD
Ајмо, 3-0 за нас!
ako su s koljena na koljeno mozes i planetu da unistis ako znas kako da ih upotrebis....sad odoh da se nerviram :)
Ledeni, te tvoje neke kineske čarape čim mogu da se prenose. :D
Ko igra? I kome ovdje smrde noge? Izjasnite se! :)
Ne smrde noge, smrde čarape skinute s nogu. :D (Ne) igraju Srbija i Italija. xD
Konacno.
A šta je sa igrom Ko poslednji - društveni parazit?
Ili samo stereotip?
Dakle, anketa: Ko je od vas parazit, a ko stereotip, molim da se oglasite. :)
Wof!
ELektričaru, jesi li ti parazit ili samo stereotip?
Mrnjau!
Ja sam penzionisan.
Mrnjau!
Hrnjau? :)
Kolika ti je penzija?
Sasvim dovoljna da imam za municiju.