Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Завршила студирање.
Само оно што није кажњиво. :)
Сећаш ли се својих снова ујутру?
Sećam se, ali ne uvek.
Pauk levak ili banana pauk?
За овог другог сам бар чула. :)
Балони или шећерна пена?
Pena.
Misliš li da je banana pauk otrovniji od funnela (levka)? :)
Не, него сам чула за симптом код мушкараца након уједа тог банана паука.
Шта си запео са тим пауцима? :)
Interesuje me koji je otrovniji, jer su mišljenja podeljena. Nemoj da se ljutiš. :)
Da li ti je bilo smešno kad si čula za simptome kod muškaraca posle njegovog ujeda?
Било ми је смешно што ефекат траје пар сати, а несретник може умрети и за пола сата. :)
Зашто те толико занима који је отровнији?
Ne znam ni sam zašto.
Da li si ikad pala u baru?
Ако се бљузгавица рачуна у бару... :)
Дефиниције или постери?
Чек' бре, помешала сам.
Имаш ли пуно ожиљака?
Imam ih nekoliko.
Jesi li sklona povredama?
Озбиљнијим, не.
Јеси ли имао неку операцију?
Nisam.
Koliko puta dnevno češljaš kosu?
Већи део дана је увезана, посебно на послу, а овако, шта знам...бар два пута дневно.
(кад смо код посла, одлазим на спавање, да не буде сутра зло и наопако)
Волиш ли гласну музику?
Da.
Ćao :)
Šta bi da ti se cigani dosele u dvorište?
Odneo bi dvorisrte na neko drugo mesto.
Da li si se ikada probudio/la u nekoj prostoriji i nisi imao/la pojma gde se nalazis.
Да али кратко је трајало.
Јел имаш трипозне снове кад на спавање одеш са температуром?
Dešava se.
Jel imaš neki strah za koji si siguran/-na da ga se nikad nećeš osloboditi?
Мислим да немам, не рачунајући "универзалне" страхове, оно што би све заплашило.
Чак имам у плану тренутно, да испитам страх од змија, јер ја змију никад нисам у рукама држао, па ћу покушати...
Исто питање.
Ihahaj! Nego, ja se uvek suočavam sa svojim strahovima! :P
Jel imaš opciju, sad u ovoj novoj formi Vuke, da možeš da brišeš i menjaš postove?
I, gde je to?