Nisam bila tu, a moj decko se dogovorio sa mamom i napunio mi celu sobu balonima, i kad sam otvorila vrata, bukvalno su me poklopili baloni, a na svakom je pisalo volim te.
Oraganizovala sam neke ljude da pomognu jednoj osobi, a ta osoba za to nije znala sve do trenutka kada je shvatila da joj je pomoc ucinjena, a i dalje ta osoba ne zna ko je to organizovao...i ne zelim, jer bi to meni pokvarilo utisak.
Naidjes na ulici na hiljadu dinara, nikog oko tebe, sta ces uciniti?
Kada sam shvatila da je ta osoba samo ljubazna prema meni, i nista vise... Jednostavno, dugo mi je trebalo da provalim neciju hladnocu, preformulisano:foliranje.
Nisam zaboravila, ali sam daleko (u kilometrima) od tih Krmaca. Ne znam tacno koliko ih imam i u kakavom su stanju, ali rekla sam da hocu, jedino nisam obecala kada. Svoja obecanja ispunjavam. :) I da, najvise bih volela da ti ih poklonim onako stare...nista lepse od mirisa budji... :)))
Dacu ti ih budjave! Ti ne bi verovao koliko je meni zao jedne poplave i mog nemarnog cuvanja tog blaga naseg detinjstva. Mislim da nemam ni jedan Mikijev Zabavnik...smrc! A zbog tebe se nadam da su Krmacice bile kocopernije. :)
Majice i dukserice.
Najbezvezniji primljeni poklon?
Figurice, to ne volim
Najbolji poklon devojci/decku?
Ogromno srceeeee!!!!!!
Najlepse iznenadjenje koje ti je neko priredio ?
Један стари познаник ме се сетио, нисам очекивао...
Свакаква одговорио сам ти на "Дизнију"!
;)
Исто питање.
Auto.
Isto pitanjce.
Nisam bila tu, a moj decko se dogovorio sa mamom i napunio mi celu sobu balonima, i kad sam otvorila vrata, bukvalno su me poklopili baloni, a na svakom je pisalo volim te.
najlepse iznenadjenje koje si ti priredio?
Oraganizovala sam neke ljude da pomognu jednoj osobi, a ta osoba za to nije znala sve do trenutka kada je shvatila da joj je pomoc ucinjena, a i dalje ta osoba ne zna ko je to organizovao...i ne zelim, jer bi to meni pokvarilo utisak.
Naidjes na ulici na hiljadu dinara, nikog oko tebe, sta ces uciniti?
Uzeo bi ih, i stavio na rulet. Na crno! Pa ako puknem, nisu mi namenjene, a ako dupliram, Bog me je pogledao.
Najveće razočarenje koje ti je neko drag priredio?
Drugarica me ispalila za koncert.
Koji film si poslednji gledao/la u bioskopu?
Kada sam shvatila da je ta osoba samo ljubazna prema meni, i nista vise... Jednostavno, dugo mi je trebalo da provalim neciju hladnocu, preformulisano:foliranje.
Da li te nervira tudja nedoslednost?
Inception u Steru
Da li imas neke dnevne obaveze?
I tudja i sopstvena.
Imam.
Je l' nosis rucni sat?
Uvek :D
da li nosis narukvicu
Ponekad, inace ovako ne nosim nakit...
Da li volis da ides u kupovinu ili te to smara?
Не одговарам ником, питам овог изнад, ЧОВЕЧЕ, мислиш ли да ми скенираш Нашу Крмачу у овом животу????????????
Nisam zaboravila, ali sam daleko (u kilometrima) od tih Krmaca. Ne znam tacno koliko ih imam i u kakavom su stanju, ali rekla sam da hocu, jedino nisam obecala kada. Svoja obecanja ispunjavam. :) I da, najvise bih volela da ti ih poklonim onako stare...nista lepse od mirisa budji... :)))
ТО! Оћу те буђаве!
Dacu ti ih budjave! Ti ne bi verovao koliko je meni zao jedne poplave i mog nemarnog cuvanja tog blaga naseg detinjstva. Mislim da nemam ni jedan Mikijev Zabavnik...smrc! A zbog tebe se nadam da su Krmacice bile kocopernije. :)
Može li neko da postavi pitanje?
Da li volis da ides u kupovinu ili te to smara?