Predlog: Novi kriterijum definicije dana

1. S obzirom da je verovatno već pogledao predlog, pretpostavljam da je odbijen, ali sačekaj do sutra

2. kaizene, javi se....bar da zakljucas

3. nije los predlog ali ima bitnijih stvari u ovom trenutku u koje bih ulozio vreme. hvala u svakom slucaju.

4. ZA SUROVOG, na ovaj odgovor @ don quihote: odeš u arhiva/odabereš godinu i mesec/onda dan i VOILA
    Pod vidljive, mislio sam vidljive samo za taj dan.Jer ujutro i uveče, nisu vidljive sve definicije od tog dana.Kao da ima određeni broj mesta, i da nove potiskuju starije, ali ovo mislim samo za jedan dan.
    Jel kako glasati za def.dana, ako ti nisu vidljive sve definicije?

POzz

5. da, u pravu si. ove def. desno prikazuju poslednjih 50 definicija, a dnevno se u proseku napiše preko 100 komada....

6. To bi bilo previše linkova, a i šta bi se desilo u 00:00. Sve bi nestale?

Mislim da ću namestiti (za logovoane korisnike) da se prikazuju poslednjih 50 koje nisu ocenili. Mislim da će to "vući" ljude da čitaju i ocenjuju što više :)

7. da, to je odlično.
    a eventualno u zavisnosti koliko je veliki problem da napraviš neko dugme koje će da nas odvede na jednu stranu gde je samo jedan veliki tag cloud sa tipa 200 definicija, koja tu čak mogu da imaju i ono sugestivno uvećanje i smanjenje ili štagod :)

8. Kaizene, odlicna ideja!

9. @Surovi: nije problem. A da imaju isti kriterijum kao i ove desno (hronološki sortirane + da ih korisnik nije do sada ocenio) ili si zamislio nešto drugo?

10. Pa kao što su nam vidljive definicije koje smo ocenili, tako definicije koje nismo pročitali mogu da budu obojene drugom bojom. Šta misliš?

11. pa msilio sam da budu hronološki, a da ne uztiče ocenjivanje (tako da mogu da odem tamo da lako pronađem neku skorašnju def koju sam ocenio...

ali svejedno, nešto da se smisli :))

12. Pa ovde izgleda ima demokratije i uvažavanja predloga :))
    Pozz svima

13. Имам и ја један предлог :)
    Пошто се дефиниција дана поставља у поноћ, оне које су постављене увече имају мање шансе да то постану, па тако не би било лоше да се дефиниција дана бира међу оним дефиницијама које су постављене у року од 24 сата од изабране дефиниције. Овако, ако је дефиниција дана била постављена у 16:00, онда је следећа она која је сакупила највише поена до 16:00 следећег дана, а ако је та нова постављена у, рецимо, 13:32, онда је опет наредна она која је сакупила највише поена до 13:32 следећег дана... и тако у круг... Чини ми се да би тако било мало равноправније... али би и даље могло да буде проглашавање дефиниције дана у поноћ...:)
    Ако је изводљиво, наравно...

14. Може ли тако нешто да се уради?

15. Necro post! :)

Kaizen: "Mislim da ću namestiti (za logovoane korisnike) da se prikazuju poslednjih 50 koje nisu ocenili. Mislim da će to "vući" ljude da čitaju i ocenjuju što više :)"

Jel bi moglo to uskoro da se odradi? Ideja je odlična.

16. @МаријанаП: izvini, nisam ni video ovaj tvoj predlog. suviše mi komplikovano to zvuči za objasniti ljudima kako funkcioniše.

@gamby: dobro si me podsetio :) ... uskoro.

17. Ма ОК... Мени тако нешто свашта пада напамет, а немам појма колико је све то изводљиво, па тако...

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.