U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Rekli su o:vukajlija deo je za svaku pohvalu :) sorry for double posting :)
u skladu sa kritikama načinio sam nekoliko promena. udrite ponovo.
hahaha, evo 'odma :)
Nego,ne vidim promene za sad?!
i uzgred,ukinuta je definicija dana? :))
Није лоше овако, мада мислим да би "одабране дефиниције" требале да добију своју страну, а не ћошак доле. Да горе између "дефиниције" и "постери" буде и "одабране дефинције". Тако нешто.
i takodjeR je lose sto pise ko je na cetu..nema vise onog poznatog stekanja Surovog,kada mod na cetu bude pola sata pa se tek onda javi :)) Dobra vremena :)
Каизене, ако није фрка, баци поглед на подфорум за предлоге ако ниси већ. Ставио сам тамо неке ствари са старог сајта које не би било лоше да се набаце.
Извињавам се ако сам напоран. :)
Ma nisi naporan,bice sve sto kazes. :)
Замерка, малопре се пише спојено...Ваљда
Ne sviđa mi se kako mi izgleda avatar, vrati u rad staru verziju sajta.
e baš neću
Pih, kaki si...
fino je skoro sve, samo oči bore od ovih novih boja, barem mene :)odabrane definicije su pogodak.
Dobro kad sam instalirao onaj adbloker i ukinuo onu pozadinu ipak sajt funkcioniše jako brzo. Tako da sam zadovoljan, vraćen je kompletan spisak autora, što je takođe pozitivno.
Sviđa mi se novi dizajn, a što se tiče funkcionalnosti moglo je i bolje, ali nije ni ovo loše.
Uh sad vidjeh i onu foru sa kalendarom! To mi se baš sviđa!
Ipak počinjem gotiviti novu verziju.
U početku je bilo malo clumsy, no svaki početak je težak.
Мени са тим адблоком још више успори кад скролујем. :( Али бар не приказује глупе рекламе.
Živ se čovek na sve navikne...
Хаха, сад сам нешто чачкала и променила позадину! Плава је и неки балончићи се виде! Ха! Али и даље је споро јако :(
Povećajte font!!
Ima nas ćoravih.
Ružno.
Pozadina je ultrairitantna.
Jedino je profil napredovao.
Позадина је баш кул јер волим зелену. :)
Али ово скроловање успорено баш убија.
И слика на профилу повелика.
Хехе, а нема више оног графикона.
Gde je PVT?