ПРЕДЛОГ: Ситнице са старог сајта којих нема, а требале би да буду овде.

1. Zašto je ukinuto editovanje i brisanje poruke sa foruma? :/

А ја сад треба да се примим и да кажем:

Није укинуто него је баг!

Али се не примам на тролололололол :Д
    Који пут више леба вам?

2. Izgled:
    Suštinski nebitan, kao korice.
    Samo sklonite ono ogavno srce! Na šta to liči? Kao za decu u predškolskoj ustanovi. Vredja me! Napišite lepo "omiljena" ili štagod, kao da se obraćate pismenom čoveku.

Forum:

Odlično osmišljen. Skidam kapu. Neuporedivo je bolji!

Definicija dana:

Krucijalna greška. Bez uvrede, ukidanje iste je, glupost. Ako već moderatori "odabiraju" najbolje u danu, zbog zloupotreba, malverzacija, pičkih materina, neka moderatori odluče koja će biti definicija dana. Dogovore se ili glasaju za jednu od tih odabranih. Smislite nešto, ali je vratite. Bitna je i u to sam siguran.

Ako je već ustanovljeno da je moderatorski kriterijum validan za "odabrane", onda je validan i za "definiciju dana"!

Sortiranje po popularnosti svih definicija:

Verovatno postoji više razloga zašto je to ukinuto, ali ja ne vidim ni jedan. Doduše ni to nije previše bitno.

Ktitori:

Bojim se da će uskoro bez te nalepnice biti moguće samo pisati definicije i ocenjivati, uz zahvalnost. Dobro, doduše kom' treba više, bar je jeftino. Šta da se radi, uplatiću ovih dana.

Jedno pitanje:

Čemu služi ono lajkovanje za fejsbuk. Mislim, šta se desi ako mi neko to stisne ili ja stisnem nekom. Kako sam ovu prethodnu glupo sročio, al' jes' smešno. Elem, revolucionari Vukajlije pozdrav i hvala onome ko je ovo pročitao.

Uzdravlje!

3. Mislim, šta se desi ako mi neko to stisne ili ja stisnem nekom.

:))))

Мени искрено недостаје оно рангирање аутора по свему и свачему.
    Недостаје ми 'додај своју дефиницију' дугменце на профилу, иако не пишем пречесто.
    Мало ме убија спем са оним игрицама у последње активним темама, изгура ми оне теме које би ме можда занимале, али навићи ћу се на форум.
    Треба ми и оно 'само за твоје очи' јер често не могу да се сетим назива дефиниције коју сам оценила кад је некоме показујем, па бунарим ту.
    Говор је увек била кул опција, али верујем да већина није ни знала за то, камоли користила, тако да опраштам што је то уклоњено.
    Опција 'остале дефиниције за тај и тај израз' је исто била корисна, то сам обично гледала кад ми се учини да је израз прежвакан, па ми буде пресудно код оцењивања.
    И наравно - сличице поред имена на чету.

4. Опција 'остале дефиниције за тај и тај израз' је исто била корисна, то сам обично гледала кад ми се учини да је израз прежвакан, па ми буде пресудно код оцењивања.

Ima to i sada, samo treba da klikneš na veliki naslov, iznad naslova definicije.

5. Ako vam se edituju komentari postoji i alternativa, bar dok se bag ne sredi:

uzmite link na komentar koji zelite editovati, npr:

http://vukajlija.com/forum/teme/14652?strana=4#post_694487

napravite si sami link koristeci brojeve iz tog linka

http://vukajlija.com/forum/teme/14652/poruke/694487/izmena?strana=4
    ------------
    a mozete i ctrl+u pa naci tekst iz vaseg komentara, iznad njega je link sa "izmeni" u sebi, samo kopirajte taj link

EDIT: evo primera

6. Не знам је ли ово одговарајућа тема, али приближнију нисам нашла.

Нови фонт је много нечитак у италик и болд (косој и масној :) ) варијанти. Постоји ли нада...?

7. nada uvek postoji :)

8. Stvarno kajzene italik je sranje. Menjaj to. Kako je sajt postao kičast.

9. Ja mislim da je ova pozadina sablasna koliko je umrljana. To i nije toliko lose, koliko ovi beli text boxovi za upisivanje komentara; trebalo bi da budu poluprovidni.

10. ситница за оног ко је писао наслов ове теме, глагол требати се не мења по лицима.. дакле, ситнице би требало да буду овде.. поз..

11. ситница за оног ко је писао наслов ове теме, глагол требати се не мења по лицима.. дакле, ситнице би требало да буду овде.. поз..

Jao, što mrzim puritance! :))

12. Ja bas volim puritance:) Evo ti jedno gejsrce od mene <3

13. Sve je super, jedino font ne valja. Sitan, umara oči, previše je zgusnut, pa još i italik, a tek ćErilica......

DAJTE NAM BIJELA SLOVA NA SIVOJ POZADINI!!!!

S poštovanjem, Hilari Klinton.

14. Kajzene, je l' može PVT da se vrati u aktivne teme iz svih podforuma, mnogo je ovako zavučeno i sporo ljudi odgovaraju. Realno, ko još drži spisak podforuma i rifrešuje po ceo dan da vidi da l' mu stigao neki PVT.

15. Da ti dam šifru da rifrešuješ i za mene, mrzi me? :)

16. Ne mogu, ne stignem od svog rifreša. :)

17. Propade mi još jedna genijalna ideja. :(

18. I da...Ne znam da li je ko imao pritužbe niti sam čitao bagove pa ću da iskoristim još jednu priliku da zaspamujem sajt:

ZAHTIJEVAMO DA SE IZBACI ONO IZBACIVANJE RAZMAKA U PRIMJERU. ŽELIMO DA FORMATIRAMO TEKST PO SVOM NAHOĐENJU.
    DRMNEM 2 PUTA ENTER :drmnuo:

A ONO TEKST BUDE :pa opet 2x enter:

JEDNO ISPOD DRUGOG :pa jope' 2x enter:

A NE OVAKO. Valjda.
    VEĆ OVAKO.

19. Nisam čitala sve postove, ali evo, da kažem šta sam tek sad primetila da fali -
    ARHIVA.

Ok je da groblje bude samo za ktitore, ajde, luksuz je gledati razne stupidne defke ;)
    Ali što arhivu izbaciste? Ili je ja samo ne vidim?
    U arhivi je moglo videti sve definicije za određeni mesec i datum, pa čak i popularnost istih, taman da može da se probere šta da se pogleda a šta ne... Mislim da je bilo baš korisno.

Eto, toliko od mene.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.