U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
A da nisi neka avet možda? :))
Peki,
što reče ovaj moj drugar: "plati pa se klati." ;)
Do svega ovoga je i došlo baš zato... da bi ti bile uskraćane još neke opcije, da bi mogao da platiš da ih imaš.
Takvim stavom ću samo biti oteran sa sajta i niš' drugo.
e jesam lullaby i opet sam uso, sta znaci RIP na definicija sa groblja? eto pitanje za tebe
Минг, ово су само ситнице, мислим, ако ће да стави Каизен овакве ситнице да буду само за ктиторе, онда је стварно глупо... Ја ћу патити Ктитор следеће недеље како год да окренеш... Ја сам га до сад плаћао да елиминишем рекламе и да дам допринос сајту, али ако ћу да плаћам да могу да едитујем постове на форуму и да видим последњи пост на неком подфоруму, онда стварно...
El sam napisao 10 puta do sada da je to bag i da ću ispraviti? A ovo za poslednji post na podforumu... Iskreno nisam znao di da ga metnem :) a da ne bude nenabudženo. Okušaću se još jednom za koju nedelju.
Da li je to sto ne radi brisanje komentara sa postera i definicija za ktitorski nalog samo bag?
Do svega ovoga je i došlo baš zato... da bi ti bile uskraćane još neke opcije, da bi mogao da platiš da ih imaš.
Takvim stavom ću samo biti oteran sa sajta i niš' drugo.
Šta je uskraćeno? Samo teme tj. boje sajta. Ne mogu da poverujem da bi neko zbog boja napustio sajt.
menjaj ovu drecavo spermasticnu zelenu, na ostalo cemo se navici
Ма до јаја је ова боја који вам је....
Dizajn sam promenio jer mi je prethodni bio ružan. A neću da bude vlasnik ružnog sajta. Nikakva zavera nije u pitanju verovali ili ne.
Iako mogu da menjam boje za svoj nalog, meni je zelena izabrana. Priznajem da je dosta ljudi naglasilo da im je odvratna ali čuo sam i dosta dobrih reakcija za boju.
RIP znači da definicija počiva u miru. :))
stavi pozadinu sa stare verzije, nemoj ovo cudo, ubija mi oci bre
Svi ulogovani mogu da vide obrisanu definiciju (kada je linkovana npr), ali samo ktitori kompletno groblje.
EDIT: (ups eto još jedne uskraćenosti)
Не, не, не бих га напустила због боје али ми боја опасно смета. Срећа па имам на ктитору опцију, тако да идем да уплатим већ сутра!! Од ове боје ме боли глава, заправо од свих боја које смо раније имали да изаберемо ме боли глава осим од сиве.
Izem ti ja ovu boju,izgleda da ću stvarno morati da "ktitorišem"!
Ako na nešto obraćam pažnju-to su boje(nazovite to kako 'oćete-to mi je prof.deformacija).E,sad:ako mi tako neka boja -kao ova pokvarenojajno-zelena jede vidno polje,onda nemam drugog izbora...
Kaizene,prijatelju,veruj da je ova boja stvarno loš izbor.
Neće me oterati sa Vuke,ali stvarno smeta žešće."Trava" zelena bi bila bolji izbor,ako baš mora da se sve zeleni.
slabo ti je objasnjenje lullaby, pretpostavljam da je RIP akronim od rest in the pace
ne mogu da zamislim da kad odem na neku sahranu umesto "pocivaj u miru" kazem RIP!
Људи, за вас не знам, ал ова боја мени чудно утиче на мозак!
Promjenite font!!!! SatraH se dok procitam :D
a da ubacite roze boju i da limitirate br. def na tri i postere skratis za jedan to sto odbijes das ktitor nalogu al im dignes cenu na 300....pijaca
posaljite mi broj racuna ako treba da se pomogne al necu da budem nikakav ktitor.....
Koji OS/browser imate vi što se bunite za font. Meni mnogo lepo izgleda a i dosta ljudi ga je pohvalilo.