Vaša najmračnija tajna

1. Ја сам мислио да нећу откривати своје тајне овде. Ал јеби га морам са неким то да поделем. То је моја највећа тајна.
    Дркам са левом руком. Што ни сам не знам

2. Nekad pričam sama sa sobom,nesvjesno.(ozbiljno vam kažem)

3. vesnam

Nekad pričam sama sa sobom,nesvjesno.(ozbiljno vam kažem)

meni se to stalno dešava, kada idem sama.. i skontam da to radim tek kad vidim da me ljudi čudno gledaju.. :D

4. I uveče kad legnem kasno imam neke tripove sa duhovima.Nadam se da imaš i ti,Christine?Zajedno smo u ovome?

5. tripove sa duhovima sam pre imala, i to baš.
    sad su tu samo neki glasovi od kojih čeeesto ne mogu da se uspavam.
    a često imam neki trip kao da slušam razgovor nekih ljudi i tako, bilo da je to neka random priča, svađa. ali sve je taaaako realno i tako.. živopisno.

6. Cesto se tripujem da sam super junak.

7. Nosim na duši keramičkog anđelčića iz lokalne picerije koji više nema glavu, a od večeras i jednu viljušku koju sam tamo polomila...

8. Ja se palim na facesitting. I ne brijem muda. Uh, jel' ne smijem pisati muda? Onda, ne brijem testise. Tj, skrotum, posto normalno da ne brijem testise.

9. Drk"o sam na profesorku koja ima 66 godina

10. ложим се на Мулуцу још од школске клупе.

11. Uzivam da rendam ljude motornom testerom.

12. Christine
    tripove sa duhovima sam pre imala, i to baš.
    sad su tu samo neki glasovi od kojih čeeesto ne mogu da se uspavam.
    a često imam neki trip kao da slušam razgovor nekih ljudi i tako, bilo da je to neka random priča, svađa. ali sve je taaaako realno i tako.. živopisno.

lolololo nisam jedina onda :D ja spavam sa igračkom zeca koja je već dugih 15 godina sa mnom- čak sam ga i na ekskurziju nosila :D

ps : dragi bravo jel sam sad ja frik?
    Mileva,12godina

13. Ja sam radio u jednom noćnom klubu kao sikjuriti. Jedno veče se malo više popilo, zagledao sam se u jednu od plesačica iako mi je to bilo strogo zabranjeno, pozvao sam je da izađemo... Kasnije je i zaljubio. Ostala je trudna. Njen makro je postao bahat, počeo je da ju zlostavlja....
    Ona danas živi u Pragu, ima prekrasnog klinca, tri su mu godine. Ja sam konačno oslobođen optužnica da sam ubio onog skota, pištolj je sam opalio, kunem se. Ovih dana planiram da je posjetim. Mislim da ću ostati u Pragu.

14. Ладно може да се сними филм о Скочку , и да га режира Копола , оскара би узео .

15. Čuj oskara..Minimum dva, bez 2 neću da pričam.

16. :šapuće: Ja jebem.

17. Имам разапљеног слепог миша у подруму.

Имао сам упалу 'вића пре годину дана јер сам млатио к'о мутав, а нисам се прао!

18. Ako si pre mlaćenja prao ruke, nije ti od toga.

19. Ložim se na snaf.

20. umalo da ubijem čoveka, al to i nije neka tajna

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.