Ideju sam dobio kada sam video snimak ekstremista i huligana kako bacaju kamenje na kordon. Znači, pitanja je jednostavno. Šta mislite o Obrazu? Šta biste uradili sa tom organizacijom da ste na Tadićevom mestu?
http://www.youtube.com/watch?v=zx_GuPqwaDI&feature=related
U ovoj epizodi su stavovi Mladena Obradovića, lidera Obraza.
- zp
Fak, najezila sam se, toliko mi je uzasan ovaj bolesnik....

Odavno sam gledao ovj klip i to je momenat kada sam ja totalno promenio mišljenje o tom pokretu.
Obradović je je razuverio u to da je "Obraz" nacionalni pokret koji se zalaže za obnavljanje duhovnosti u narodu, a uverio u to da je njegov pokret naobičnija radikalska marioneta koja bi nas ponovo uvukla u besmisleni rat.
Ovaj studentski feget ima dosta zdravije razmišljenje. :)
a uverio u to da je njegov pokret naobičnija radikalska marioneta koja bi nas ponovo uvukla u besmisleni rat.Ne samo što bi rat bio besmislen, već bi se i Amerika i NATO umešali, ubili bi boga u nama.
Јеботе, Ратко младић најбољи српски бренд? ШКК?Kod mene u Valjevu ima puno SRBIN nalepnica koje su polepljene po gradu. Na njima se nalaze Mladić i Karadžić. Evo još se sećam kad sam imao 12 godina da je i Milan Gurović bio na njima (to je zbog Dražine tetovaže).
- H
Smatram da ni jedan ni drugi nemaju potpuno ispravne stavove, ali u vise slucajeva se slazem sa Mladenom nego sa ovim pedercicem.
- [banovan
Obraz ovog tipa (Mladena) je trebalo samarati dok je jos bio mali
- С
Покрет к'о покрет. Мађари имају 150 оваквих организација... још су ширили нацизам и Хортијеву идееологију и по Србији па опет ником ништа.

Obraz je atletsko krilo Radikalne stranke. Za majku Srbiju i ideale profesora doktora Vojislava Šešelja. Sama činjenica da je ovom nesrećnom Obradoviću idol upravo Šeki govori dovoljno o njima. Nažalost, tužno je što danas takvi svojim akcijama predstavljaju sliku Srbije u svetu.
A i ne vidim razlog zbog kog policija nije reagovala i odvalila ovu stoku od batina. Valjda su i oni smekšali, šta li je. Organizovane grupe kao što je ova bi trebalo da se ukinu odmah i svi iole povezani sa njima pohapse. Ne zbog fašističkih i velikosrpskih stavova, već zbog umešanosti u ovakva sranja.