Obraz: Društveni parazit ili samo stereotip?
  • Ivan92

Ideju sam dobio kada sam video snimak ekstremista i huligana kako bacaju kamenje na kordon. Znači, pitanja je jednostavno. Šta mislite o Obrazu? Šta biste uradili sa tom organizacijom da ste na Tadićevom mestu?

http://www.youtube.com/watch?v=zx_GuPqwaDI&feature=related

U ovoj epizodi su stavovi Mladena Obradovića, lidera Obraza.

• Hiphoza

Ко је ова курва што ми глумила рибу? Ко је овај коњ? Брзо тебра додај циглу!

• Klavir štimer

Sigurno ih ne bi zabranio, kako planiraju. Kad god su zabranili neku ultanešto organizaciju to je uvek proizvelo negativne efekte i osnažilo istu organizaciju. Kmunisti u kraljevini Jugoslaviji, nacisti u nemačkoj...

• zp

Fak, najezila sam se, toliko mi je uzasan ovaj bolesnik....

• medicus

Ne znam zašto bi se iko brinuo oko neke mizerne organizacije, čije su vrednosti očigledno pogrešne!?
    To narod i vidi, pa ih i ne podržava...

• Xantas

Uhapsen je Mladen

• Ivan92

Evo, prvi put kada sam čuo za Obraz (viđao sam grafite u Valjevu), odmah sam znao da je to neka verska organizacija, ali kada sam pročitao članak o njima na Vikipediji, zgrozio sam se. Ali dobro je Simon spustio Mladena na kraju ove epizode Dvougla.

• Џими

Јесте, учестововао је у рушењу града. Хвала богу, па су га стрпали у затвор и надам се да неће скоро изаћи.

Јеботе, Ратко младић најбољи српски бренд? ШКК?
    Колико треба да си болестан у мозак? 0_о

• Nickname

Nažalost, imam dva druga u Obrazu. Kao što reče ovaj desni, nedostatak argumenata nadoknadjuju nedostatkom karaktera.

• Moćni Ming

Odavno sam gledao ovj klip i to je momenat kada sam ja totalno promenio mišljenje o tom pokretu.
    Obradović je je razuverio u to da je "Obraz" nacionalni pokret koji se zalaže za obnavljanje duhovnosti u narodu, a uverio u to da je njegov pokret naobičnija radikalska marioneta koja bi nas ponovo uvukla u besmisleni rat.
    Ovaj studentski feget ima dosta zdravije razmišljenje. :)

• Џими

Ovaj studentski feget ima dosta zdravije razmišljenje. :)

Искрено, и он се просерава мало. ''Европа без алтернативе'', ''пут који води у Европу'', бла, бла... Али макар није болестан и деструктиван као овај Младен Обрадовић.

• Klavir štimer

To što kaže Džimi. :D

• Ivan92

a uverio u to da je njegov pokret naobičnija radikalska marioneta koja bi nas ponovo uvukla u besmisleni rat.

Ne samo što bi rat bio besmislen, već bi se i Amerika i NATO umešali, ubili bi boga u nama.

Јеботе, Ратко младић најбољи српски бренд? ШКК?

Kod mene u Valjevu ima puno SRBIN nalepnica koje su polepljene po gradu. Na njima se nalaze Mladić i Karadžić. Evo još se sećam kad sam imao 12 godina da je i Milan Gurović bio na njima (to je zbog Dražine tetovaže).

• medicus

A što se klipa tiče... Zar nije jasno da su obojica boleni na svoj način!?
    Samo što je jedan bolestan na jednoj, a drugi na drugoj strani ekstrema...

• H

Smatram da ni jedan ni drugi nemaju potpuno ispravne stavove, ali u vise slucajeva se slazem sa Mladenom nego sa ovim pedercicem.

• MrsSupergirl

Simon Simonović. Samo onaj ko ne zna ko je dotični može da kaže da je normalan i da zdravo rezonuje. Ne zna se ko je veći idiot od ove dvojice.

• Ivan92

Meni se iskreno ne sviđaju ni jedan ni drugi.

Ne zna se ko je veći idiot od ove dvojice.

Zbog toga su ih zajedno smestili u emisiju. :)

• [
    banovan

Obraz ovog tipa (Mladena) je trebalo samarati dok je jos bio mali

• С

Покрет к'о покрет. Мађари имају 150 оваквих организација... још су ширили нацизам и Хортијеву идееологију и по Србији па опет ником ништа.

• Acke

Obraz je atletsko krilo Radikalne stranke. Za majku Srbiju i ideale profesora doktora Vojislava Šešelja. Sama činjenica da je ovom nesrećnom Obradoviću idol upravo Šeki govori dovoljno o njima. Nažalost, tužno je što danas takvi svojim akcijama predstavljaju sliku Srbije u svetu.

A i ne vidim razlog zbog kog policija nije reagovala i odvalila ovu stoku od batina. Valjda su i oni smekšali, šta li je. Organizovane grupe kao što je ova bi trebalo da se ukinu odmah i svi iole povezani sa njima pohapse. Ne zbog fašističkih i velikosrpskih stavova, već zbog umešanosti u ovakva sranja.