Islam - svecki parazit ili samo steramtigatip?

1. Najgore je s balijama... nema tu ni casti ni postenja...

2. који љомберизам лоло

3. Јебо ја мајку сваком ко је цивиле убијао, па и ћалету ако се зајебавао уБосни

Samo ovo .. Ne za tvog ćaleta, nego ovaj prvi dio ... A ne znam čemu ovoliko skakanje i ova mržnja prema muslimanima jeboteeee

4. Zato što su zadojeni mržnjom.

5. Evo ja nisam brate, a ti mi iskreno tako izgledaš ... A ja baš ne mrzim niti jednog jedinog srbina zato što je srbin...

6. Mada sigurno imaš svoje razloge .. Samo nisu SVI muslimani krivi za dešavanja u ratu ili istoriji

7. nego zato sto pravoslavac? da budem realan to mi je i gore...

8. Ne kapiram ognjetino ...

9. Ajde ne serite balije, kao fazon vi dobri i mir hoćete, pa nije vam Vukajlija CNN da ubedjujete da ste nevinašca jebena.

10. pa kurac sad dobro... gle sta se desava u francuskoj....

11. Napisao sam dobro jer nemam namjeru da se raspravljam sa ovim likom gore .. Dešavalo se da vidim što i kako piše taj lik, tako da baš nemam namjeru da nastavljam komunikaciju sa njim ... To su ekstremisti, ne znam ima li jedan jedini musliman (da nije mudžahedin ili neki takav kurac) da podržava ovo .. Ne znam, neću da serem o teorijama zavjere jer je nemoguće da je svaki napad isceniran .. Ali ne razumijem zašto smo mi zadojeni mržnjom, ubice i ostalo ..

12. pa ne svhvatam ni ja sto vas doje time...

13. Zapitao bih se ja ko je "podojen" mržnjom brate ...

14. Ali ne razumijem zašto smo mi zadojeni mržnjom, ubice i ostalo ..

istekao bih ovo mi... sam si to rekao...

15. Skočimiš
    Zato što su zadojeni mržnjom.

To je bio samo odgovor na ovo ... Neću ni sa tobom da se raspravljam, boli me kurac baš.. Ja u životu nikoga napadat neću, samo ću branit svoju porodicu i svoju kuću ..

16. Ma da obožavate nas prosto. Sve nam kurac pušite koliko nas volite.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.