Islam - svecki parazit ili samo steramtigatip?

1. Ja u životu nikoga napadat neću, samo ću branit svoju porodicu i svoju kuću ..

Jeste i sad u ratu samo branili svoje kuće?

2. Ma vidim da iz tebe ljubav izbija, evo čudo jedno .. Imam mnogo prijatelja koji su Srbi, samo su nekako normalni jebeš mu mater, ne gledaju na ove stvari ovako ... Dok ti mrziš nekoga samo zato što je musliman, nebitno kakav je zapravo, tebi je dovoljno to što je on musliman, on je govno, ti dobar .. taj rad

3. Znam da nisam ni bio rodjen kada je bio rat, ali imam razlog da mrzim svakog jebenog baliju jer su mi u ratu ubijena 3 rodjaka i ostao sam bez 2 kuće i dosta zemlje. Znači ja sam direktno oštećen od strane balija. Mrzim sve islamsko jer su svi takvi.

4. А због обог религијског срања нама МАНЕЛЕ тема умрла? Терајте се.

5. Ne gledaju čisto jer su kulturni pred tobom, i oni kod kuće slušaju BATERIJO BACI SVJETLO JAČE I OBASJAJ MINOBACAČE0 NEK ZNADE SVAKI BALIJA KAKO GORI POD NOGAMA KAD GA BIJE SRPSKA ARTILJERIJA jer mi smo humani ratnici, mi rokamo raketama pa se sklonite, ne siječemo glave protivniku.

6. Razumijem, imaš razloga za mržnju ... Žao mi je zbog toga, ali iskreno baš, kolko god mi ti ne vjerovao za ovo, nikako mi ne može biti milo za takve stvaari ..
    Idem da jedem, napravila majka neke kiflice.. Napiši mi što god oćeš, neću više otvarat temu, ne želim nikakve dalje raspravke .. Krivo mi je što ljudi tako misle al očigledno ne mogu ništa promijenit tu .. Ima muslimana koji su zadojeni mržnjom, ali brate, ima i vas .. Nebitno, odoh ..
    Srećan vam Božić

7. Ma muslimani glume žrtve čitav život. I svi su jebeno isti. Barem bi se 90 % zaostalih muslimana raznelo u nekom autobusu punom hrišćana.

8. Da, sad je srećan a niste tako čestitali Božić kad ste nas klali u Kravicama? Pogodi, da, na Božić.

9. Odoh i ja prase da jedem hehehe

10. prijatno ako uopste ima tih kiflica... zvuci kao razlog da se pobegne sa teme jer se vidi ko je u pravu a ko nije... mislim ko prvi kiflice u 23 i 32?
    odo i ja malo sa rebara da zgulim!

11. Pa muslimanima je u krvi da beže!

12. otkad na ovom sajtu ima toliko muslimana? ja tek skoro počela da primećujem.

13. Vidiš da oćemo da zauzmemo sve

14. Množe se kao šiptari. Ima ih dosta i na posterima ali teramo to polako. Pošalješ PVT u kome mu napsuješ sve mrtvo a on nema 50 poena da ti odgovori eheheh

15. Balije. Uvezli ih iz Kuvajta.

16. treba javit kajzenu da ubaci na profil ko je musliman da ne dam plus!

17. http://opusteno.rs/slike/2011/06/pecena-prasetina-11460/_sp-pecena-prasetina.jpg

Ae sad, jedan smislen odgovor zašto ne jedete svinju?

Zato što lažete, sise jedne, davite se u masnom, ni pravoslavni Srbi ne žderu ono masno što ste vi u stanju da progutljate.

18. zar nije rečnik srpskog slenga? a njima maternji bošnjački? jebali vas posteri... prizvali ste ih.

19. Kaizen je mudžahedinski vojvoda. Šta misliš što je sajt zelene boje?

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.