Islam - svecki parazit ili samo steramtigatip?

1. Ili da desantiraju u Meku (u sred onog hadža, kad usljed ispunjenja dubokih religijskih osjećanja gaziš bližnjeg svoga u stampedu, tradicionalno) spomenik koji bi izgledao ovako: žena, koja je bila muškarac pa operativno prešaltala u žensko, sa strep on kurčinom u bojama izraelske zastave jebe proroka Muahmeda u po čmara do ovaj pokušava da naslika svoj autopotret.

http://www.aviationspectator.com/files/images/C-5-Galaxy-273.preview.jpg

2. sad se nesto mislim i, ispravite me ako gresim, ali u ne tako dalekoj proslosti, prosvecena civilizacija je upravo bila islamska, dok su evropljani bicevali sve koji ne veruju u ispravnog hrista, pa i sebe malo, eto valja se. dok se na bliskom istoku stvarale osnove matematike, fizike i tako to.

mozda nije do islama nego jednostavno do sirotinje i do pritiska? da bolje zive i da ne moraju na svake 5 godine da ratuju zbog neceg sto ni sami ne znaju sta je, mozda ne bi bili mudzahedini nego sekularan narod sto su muslimani ko sto je evropa hriscanska. znam da zvuci neverovatno, ali sta ako je zapad kriv za muslimansku zatucanost? :)

mislim, gadim se i ja te muslimanske zatucanosti, al mnogo je lako da osudjujes druge kad si skolovan i sit.

3. sad se nesto mislim i, ispravite me ako gresim, ali u ne tako dalekoj proslosti, prosvecena civilizacija je upravo bila islamska, dok su evropljani bicevali sve koji ne veruju u ispravnog hrista, pa i sebe malo, eto valja se. dok se na bliskom istoku stvarale osnove matematike, fizike i tako to.

A hrišćanski fanatici uz pomoć klera stvarali hrišćanske države na bliskom istoku, pri tom terorišući one koji nisu vjerovali. Doduše, nisu crtali uvredljive karikature. A ni mudžahedini se nisu raznosili po usranim ulicama kužnih gradova srednjovjekovne Evrope.

4. molim lepo, nikad opravdanije stvari od krstaskih ratova objektivno.

5. Iz čije perspektive?

6. код мене у улици живи доста ганција, неки су пресељени овде песетих из других крајева града типа јатаган махала и то, неки су дошли деведесетих са косова, наравно има их и хришћана и муслимана и оних што су негде између, фазон лик који се зове алија има сина николу итд. и поред тога, моја улица је врло мулти култи, има људи са свих страна света, али ипак највише ових ваших срба и ових наших рома.

у последње време сам почео да примећујем сумњиве ликове.

пре пар недеља дошао у посету куми буразер неки из швабије. тај лик пре него што је отишао преко је био скроз нормалан, тј. барем је деловао тако, а изневеровао сам сад кад сам га видео - вози неки бесан ауто, фура муџа капицу, брадурину без бркова и неку лолол одећу, а жену му је цела заогрнута у оно црно говно.

пре неки дан одем до максија и видим успут пацова једног који живи скроз на крају улице тамо према котежу, и фура исти тај стил - брада без бркова, капица и та срања.

видео сам их још неколико, што код мене, што у граду.

ја верујем да су ти и слични ликови спавачи, који само чекају да им нека ал каида исис пустињска чамуга дојави па да крену у акцију. у сваком случају, кад крену срања и овде, ја знам коме нећу окретати леђа.

7. molim lepo, nikad opravdanije stvari od krstaskih ratova objektivno.

Pa i sad?

8. Najzatucanije je baviti se tuđom zatucanošću i imati paničan strah od iste.

9. У вери је на првом месту признање Њега. Савршеност признавања Њега јесте сведочити Га. Савршеност сведочења о Њему јесте веровати у Једноћу Његову. Савршеност веровања у Једноћу Његову јесте сматрати Га чистим. А савршеност чистоте Његове јесте одрицати Му својства, пошто је свако својство доказ да је оно различито од оног чему је приписано, а све оно чему је нешто приписано различито је од својства. Тако, свако ко Богу приписује својства признаје Њему слична, а ко признаје Њему слична сматра Га двојношћу, а ко Га сматра двојношћу признаје делове за Њега, а ко признаје делове за Њега криво Га схвата, а ко Га криво схвата означава Га, а ко Га означава ограничава Га, а ко Га ограничава одређује Га бројем

10. Treba slediti primer Marine Abramoviç. Od nezatucane Srpkinje do zatucane umetnice put vodi preko očevog ponosa u sfinkteru debelog creva.

11. molim lepo, nikad opravdanije stvari

od krstaskih ratova objektivno.

Србски Патријота 99

+1

12. НОЖ ЖИЦА СРЕЋНА НОВА ГОДИНИЦА

13. apropo PRO-POovog posta

НОЖ ЖИЦА СРЕЋНА НОВА ГОДИНИЦА

vaistinu, +1

14. Filozofi o religiji, pa to ko babe o kupovini novog eksternog hard diska da pričaju.

15. Nisam filozof, ali mogu da razmislim.

16. filozofi su barem svjesni koliko ne znaju :3

17. @Valdemar

RA RA RASPUTIN Russia's greatest love machine

18. To kao ono, nisam ginekolog.

19. Vide džamiju dok gledaju Sulejmana, pa dođu ovde da kenjaju.