Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Пуно постова...
Nije greh voleti društvo vrsnih žena kao što smo mi! :))
Naravno, Urošu je to plus :))
Осећам се као они ликови које сам каменовао јер су се као клинци дружили са девојчицама.
Ahaahhahahahahahha, nisi znao šta propuštaš! :D
Uroše, šta ti fali s nama, vidiš kako smo prijatno društvo :)
Помислим то понекад...
Ali se brzo prizoveš pameti... :)
Ko nas samo sastavi...? :))
Брзоп се сетим да такви нису хтели да идемо да крадемо чоколадице и да се понашамо као дивљаци, тако да ми није жао. А и ви ме не терате, има наде за мене хахахахах
To ne znam, ali znam da će me želja za toplom posteljom sada rastaviti od vas. :) Budite pozdravljeni, laku noć!
Срле лаку ноћ!
:))
Ajde, laku noć! :)
Uroše, je l imaš ti sad prava da pobediš ovde? :)
Немам јбг, сад само тролујем хахахахах
Uroš nam pravi društvo :)
А оне уживају у друштву. У овом случају само Форгет.
хахахаха
Pa, da, sad sam samo ja privilegovana :)) Sviđa mi se kod Uroša to što ga nova funkcija i položaj nisu promenili... :)
Forget, nista ti ne znas... :)
Форгет драго ми је да имаш такво мишљење, симпатије су обостране. Иначе ја и Мар имамо нека неслагања, немој да то утиче на твоје мишљење...
;))