Пуно постова...
Nije greh voleti društvo vrsnih žena kao što smo mi! :))
Naravno, Urošu je to plus :))
Осећам се као они ликови које сам каменовао јер су се као клинци дружили са девојчицама.
Ahaahhahahahahahha, nisi znao šta propuštaš! :D
Uroše, šta ti fali s nama, vidiš kako smo prijatno društvo :)
Помислим то понекад...
Ali se brzo prizoveš pameti... :)
Ko nas samo sastavi...? :))
Брзоп се сетим да такви нису хтели да идемо да крадемо чоколадице и да се понашамо као дивљаци, тако да ми није жао. А и ви ме не терате, има наде за мене хахахахах
To ne znam, ali znam da će me želja za toplom posteljom sada rastaviti od vas. :) Budite pozdravljeni, laku noć!
Срле лаку ноћ! :))
Ajde, laku noć! :)
Uroše, je l imaš ti sad prava da pobediš ovde? :)
Немам јбг, сад само тролујем хахахахах
Uroš nam pravi društvo :)
А оне уживају у друштву. У овом случају само Форгет. хахахаха
Pa, da, sad sam samo ja privilegovana :)) Sviđa mi se kod Uroša to što ga nova funkcija i položaj nisu promenili... :)
Forget, nista ti ne znas... :)
Форгет драго ми је да имаш такво мишљење, симпатије су обостране. Иначе ја и Мар имамо нека неслагања, немој да то утиче на твоје мишљење... ;))
Ovo je prejako!
Banja Luka Forum · 21. April 2007.
Пуно постова...
Nije greh voleti društvo vrsnih žena kao što smo mi! :))
Naravno, Urošu je to plus :))
Осећам се као они ликови које сам каменовао јер су се као клинци дружили са девојчицама.
Ahaahhahahahahahha, nisi znao šta propuštaš! :D
Uroše, šta ti fali s nama, vidiš kako smo prijatno društvo :)
Помислим то понекад...
Ali se brzo prizoveš pameti... :)
Ko nas samo sastavi...? :))
Брзоп се сетим да такви нису хтели да идемо да крадемо чоколадице и да се понашамо као дивљаци, тако да ми није жао. А и ви ме не терате, има наде за мене хахахахах
To ne znam, ali znam da će me želja za toplom posteljom sada rastaviti od vas. :) Budite pozdravljeni, laku noć!
Срле лаку ноћ!
:))
Ajde, laku noć! :)
Uroše, je l imaš ti sad prava da pobediš ovde? :)
Немам јбг, сад само тролујем хахахахах
Uroš nam pravi društvo :)
А оне уживају у друштву. У овом случају само Форгет.
хахахаха
Pa, da, sad sam samo ja privilegovana :)) Sviđa mi se kod Uroša to što ga nova funkcija i položaj nisu promenili... :)
Forget, nista ti ne znas... :)
Форгет драго ми је да имаш такво мишљење, симпатије су обостране. Иначе ја и Мар имамо нека неслагања, немој да то утиче на твоје мишљење...
;))