Ко последњи......последњи 73

1. ih radi svoj posao, a meni onoliko smeca na profilu :)

2. A nisi znao da Urošu plaćaju da nas ovde zabavlja? Sve one pare od ktitor naloga idu njemu u džep pod uslovom da bude prisutan ovde noću...

3. Да, за те паре мене штипају, гребу и зезају! Крвав је то леба...

4. Ma, nije tebi lako... Još kad se sve te žene okome na tebe, prosto ne znaš kud ćeš pre, zar ne?

5. zato ja i ne placam ktitor....a vamo kajzen baca neke fore unaprediti sajt ovo-ono....

6. Ma, to je da se ljudima zamažu oči, veruj mi...

7. Форгет стварно... :))
    Ледени зар нисмо напредни??
    :))))

8. Pa, jeste tako :) Nisi ti loša prilika :)

9. a cak ni izbora nema pa nema konkurencije c,c,c....foteljasi...

10. Ovde se ljudi vise ne igraju...

11. Форгет претерујеш... :)))
    Нема овде игре, само клање!

12. ja se igram, volim politiku...

13. Šalim se ja malo, Uroše, evo, neću više, da se ne uobraziš :)) Ledeni se igra...

14. Ja sam volela politiku kada sam bila mala... Umesto crtaca gledala sam Skupstinu.

15. Одох људи, играјте, можда неко и победи!
    :))

16. kod mene nije ni bilo crtaca, al sam zato znao da je neko prijetio Slavku Perovicu...

17. Idem i ja, oči mi se sklapaju... Budite pozdravljeni, Uroše, Mar, Ledeni :) Laku noć!

18. Ovo se nikad nece zavrsiti :)

19. Laku noc! :) I ja cu...

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.