Ко последњи......последњи 73

1. ma ona fora kad loze sirovine da ih neko psuje na jeziku koji ne razumiju, ima par definicija na tu foru al ne mogu sad da trazim :)

2. Aha... :) Nisam te razumela :) Evo prevod, ne bukvalan 'Drago mi je što te vidim' (čitaj: Drago mi je što nisam jedina budna ovde :)))

3. joj bre znam ja engl bar toliko ...ma zaboravi :).....jos ako nudis pivo voljan sam da ti pravim drustvo dog god ga ne nestane, al posle odredjene kolicine ne znam sta pricam....:)

4. Ma, šalim se, znam da znaš :)) Kako ne znaš šta pričaš? :))

5. jedva i ovako znam a ne jos kad sam pripit :)

6. Pa što piješ kad ti škodi? :)))

7. jer utjehe nema u vodi :)

8. O, postaješ pesnik, super :))

9. uh tresko da cu kad sta srociti u stihu, nije to za mene....mislim da sam najpogodniji za konverzaciju kad sam pod blagim dejstvom alc, inace sam cutljiv maksimalno :)

10. Znaš, zavisi i ko ti je sagovornik, o čemu razgovarate, da li te zanima to, imaš li stav o tome i sl... Možda nemaš dovoljno samopouzdanja? :)

11. mislim da nije samopouzdanje vec jednostavno me nekako nije briga...znas ono sta je gore glupost ili nezainteresovanost...:)

12. Ali, je l' moguće da te ništa ne interesuje? :)

13. iznenadila bi se :)...ili sam mozda jednostavno previse pametan :)....

14. :) Evo, pričaš sa mnom, dobro ti ide :))

15. samo sto bi IN LIVE slusala zvuke tisine :)....salim se, nekad pricam al cesto se ugasim, nismo svi rodjeni da bi trtljali :)

16. I ti što kažeš :) Ja izgleda jesam :) Ne valja što mnogo pričam :)

17. brbljivi ali srecni :)

18. :)) Da, kao debeli, ali srećni :)))

19. ima to vise prednosti nego mana mislim al ajd sad da ne pametujem, svakome je njegova muka najveca :)

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.