joj bre znam ja engl bar toliko ...ma zaboravi :).....jos ako nudis pivo voljan sam da ti pravim drustvo dog god ga ne nestane, al posle odredjene kolicine ne znam sta pricam....:)
uh tresko da cu kad sta srociti u stihu, nije to za mene....mislim da sam najpogodniji za konverzaciju kad sam pod blagim dejstvom alc, inace sam cutljiv maksimalno :)
Ne razumem :))
ma ona fora kad loze sirovine da ih neko psuje na jeziku koji ne razumiju, ima par definicija na tu foru al ne mogu sad da trazim :)
Aha... :) Nisam te razumela :) Evo prevod, ne bukvalan 'Drago mi je što te vidim' (čitaj: Drago mi je što nisam jedina budna ovde :)))
joj bre znam ja engl bar toliko ...ma zaboravi :).....jos ako nudis pivo voljan sam da ti pravim drustvo dog god ga ne nestane, al posle odredjene kolicine ne znam sta pricam....:)
Ma, šalim se, znam da znaš :)) Kako ne znaš šta pričaš? :))
jedva i ovako znam a ne jos kad sam pripit :)
Pa što piješ kad ti škodi? :)))
jer utjehe nema u vodi :)
O, postaješ pesnik, super :))
uh tresko da cu kad sta srociti u stihu, nije to za mene....mislim da sam najpogodniji za konverzaciju kad sam pod blagim dejstvom alc, inace sam cutljiv maksimalno :)
Znaš, zavisi i ko ti je sagovornik, o čemu razgovarate, da li te zanima to, imaš li stav o tome i sl... Možda nemaš dovoljno samopouzdanja? :)
mislim da nije samopouzdanje vec jednostavno me nekako nije briga...znas ono sta je gore glupost ili nezainteresovanost...:)
Ali, je l' moguće da te ništa ne interesuje? :)
iznenadila bi se :)...ili sam mozda jednostavno previse pametan :)....
:) Evo, pričaš sa mnom, dobro ti ide :))
samo sto bi IN LIVE slusala zvuke tisine :)....salim se, nekad pricam al cesto se ugasim, nismo svi rodjeni da bi trtljali :)
I ti što kažeš :) Ja izgleda jesam :) Ne valja što mnogo pričam :)
brbljivi ali srecni :)
:)) Da, kao debeli, ali srećni :)))
ima to vise prednosti nego mana mislim al ajd sad da ne pametujem, svakome je njegova muka najveca :)