Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Jesi ti onda stariji ili ne? :)
rodjen u januaru devedesprve pa ti racunaj kolko to dodje mladi :)
:)) Još malo, pa 20 :) Ne znam što sam mislila da si stariji :)
jer se pravim pametan a i malo sam vuda pricao da imam 30 :)
Eto, saznala sam nešto o tebi, a nisi me ubio :)))
e sad me prosto mamis da kazem da sam izmislio godine ili tako nesta :)
:) Nije teško biti iskren :)
ipak furam ovdje anonimnost nekako mi je tako kulje:)
A dobro, to je tvoje građansko pravo :) Poštujem :)
ta gradjanska prave precjenjena treba sve to ukinuti :)...odo ja sad da spavam mozda se probudim mladji, laku noc :)
Laku noć, hvala za društvo :)
Jos se igra ili je sad poluvreme?
ne daj ovom remorkeru da pobjedi, zao je!!
Ne znam odakle se on pojavi :))
Ovo je sad udruzivanje radi zlocinacke delatnosti - to je zakonom zabranjeno :)
Nije, Ledeni je otišao na spavanje, tako da se boriš samo sa mnom :))
Ali imate deal - znaci jeste :P :))
Nemamo deal :) Zar mi ne veruješ? :)
Kad je ova igra u pitanju - nikom ne verujem :)
Meni ionako nije stalo do pobede, šta će mi to... :))