Ко последњи......последњи 73

1. Samo su boje cudne, a sve ostalo je uobicajeno cudno. Evo, danas mozemo da menjamo i postove. :)

2. Jeste mozemo, setili su se da promene to

3. A nije moglo ranije? Pa kako, zašto?

4. Pa tako, moglo im se!

5. nije moglo do danas, neam pojma sto!

Inace nema vise grobljeeeeeeeeeta :)

6. Bag. Jedva smo preziveli! Mada je bilo interesantno...

7. Ahahahaha sačuvaj bože! :) A šta znače oni znaci pored novih definicija? Zvezdica i štiklirano?

8. Kabum!

O vidi stigla mi kuma.

9. Zvezdica valjda omiljeno. Ti pritiskaj redom pa vidi sta ce biti... Vedzbaj Bole, vedzbaj! :))

10. Oooooo kume! Sto dugih godina! Lepo što si vratio stari avatar. :)

11. A pa evo me, gadno sam se smorio pošto imam predavanje tek u 6.

Zvezdica je umesto omiljeno, plava kvačica označava da je defka "odabrana" za naslovnu.

12. Skontah zvezdicu, a onaj štiklirani znak, levo od zvezdice? Stišćem, ali ništa! Kao kineske igračke, pune dugmića koji ničemu ne služe! :)

13. Pa kao što rekoh, znači da je defka odabrana za naslovnu. Ali to ako je svetlo plave boje. Defke koje nisu odabrane, imaju taj znak valjda sivkaste boje.

14. Aha, sry, nisam videla tvoj post. Inače? Šta se radi? :)

15. Ma ništa, smaram se. Gde si ti, nema te ni na msn-u?

16. Ma učila sam kao ludak, imala neki bitan ispit u utorak. Sad čekam rezultate, pa da počnem sa sledećim, ili s tim ponovo... Tebi krenula predavanja redovno?

17. Da...nažalost tako je.

I šta očekujemo 9 ili 10?

18. Ma kakvi, bilo bi dobro samo da ga položim iz prve! Jedan od 3 najteža ispita na faksu, jbg. Neću praviti pitanje oko ocene, samo da je upišem u indeks! :)

19. I to što kažeš, bitno je da se prođe.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.