Ко последњи......последњи 73

1. Urose, vidim ne pojavljujes se vise ovde od kad si mod, bole te brige za drugare iz kraja... Sad si popularan :))

2. Ma brate, sprdam se :))

Inace rece mi pre jedno par sati Axen da proverim nove modove i bas se nisam iznenadio... nimalo!

3. Толико сам висио овде да је људима био бедак па су решили да ми нађу неку сврху хахахаха

4. Da znas:))
    Salim se, nije samo zato.. E imam jedno pitanje?

5. Рекни, све док није везано за посао хахахах
    :)))

6. Ma nije, nego me interesuje jel su te oni pitali oces budes mod, tj jel je moguce odbiti to?

Au glupog li pitanja

7. Мхм, као што пише у оним "честим питањима"...
    :)

8. Ja tebe lullaby i pekija nikako necu moci da gledam kao modove... Jer generalno nemam dobro misljenje o modovima, vezano naravno za rad na sajtu, a vas gotivim jer ste "ljudi iz naroda"... Dobro, mozda cu Pekija moci, on mi nikad nije ni bio gotivan :D

9. Хахахахахахах
    Воркинг клес хироу!
    :)))
    Оправдаћу то надам се...

10. Opravdaj, inace cemo te svrgnemo... kad masa podivlja, nema tu dobrih odnosa :)

11. Лаку ноћ, палим и ја...

12. Dobro jutro radni narode i svi ostali!

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.