Ajd poslaću ti pvt, pa vidi o čemu se radi, nadležni organu. :) Jedino u tebe imam poverenja da nećeš širiti vest dalje.
Samo ti čekaj Laki, imam informaciju iz podzemlja da se od sada tema zaključava na 2000.
Opa, i ovde stiglo podzemlje?
Важи Срле. Лаки, не брини ништа...
Podzemlje je među nama.
Hocu sada.
Laki će naprasno da pobedi, a neće ga ni biti na spisku. Videla sam tačno kad mu je dao keš.
Tzv. L@ki keš.
Kako je zatajila tema...vidim ja da ću morati na učenje, nema 'leba od ove jeftine zabave na internetima. :)
Ma jok, nemoj da učiš ni slučajno!!!!
Pozdravčić, Staklena, uči, jer nema 'leba bez motike! :))
Ahhaha, bravo Dože, baš me nasmeja :)))))
Citala sam savete za ucenje tamo i moram da kazem da mi se Staklenin ucinio kao najdelotvorniji.
Ćao Muškatlice! :) Ma vredna sam ja, nemojte se zavaravati, još mi par ispita ostalo do kraja faksa. :)
Uh, ja se ne javih Muškatli :) :maše: :))
Ćao, svima prisutnima! :))
Ja sad ne mogu da vozim, nešto mi se manta....
Otisli su drugovi, najeli se, napili...
Rukuju se, rukuju...
Hoćeš da te povezem natnat, pa dodji sutra po kola? :)
Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.
Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.
Ajd poslaću ti pvt, pa vidi o čemu se radi, nadležni organu. :) Jedino u tebe imam poverenja da nećeš širiti vest dalje.
Samo ti čekaj Laki, imam informaciju iz podzemlja da se od sada tema zaključava na 2000.
Opa, i ovde stiglo podzemlje?
Важи Срле.
Лаки, не брини ништа...
Podzemlje je među nama.
Hocu sada.
Laki će naprasno da pobedi, a neće ga ni biti na spisku. Videla sam tačno kad mu je dao keš.
Tzv. L@ki keš.
Kako je zatajila tema...vidim ja da ću morati na učenje, nema 'leba od ove jeftine zabave na internetima. :)
Ma jok, nemoj da učiš ni slučajno!!!!
Pozdravčić, Staklena, uči, jer nema 'leba bez motike! :))
Ahhaha, bravo Dože, baš me nasmeja :)))))
Citala sam savete za ucenje tamo i moram da kazem da mi se Staklenin ucinio kao najdelotvorniji.
Ćao Muškatlice! :) Ma vredna sam ja, nemojte se zavaravati, još mi par ispita ostalo do kraja faksa. :)
Uh, ja se ne javih Muškatli :)
:maše: :))
Ćao, svima prisutnima! :))
Ja sad ne mogu da vozim, nešto mi se manta....
Otisli su drugovi, najeli se, napili...
Rukuju se, rukuju...
Hoćeš da te povezem natnat, pa dodji sutra po kola? :)