Ко последњи......последњи 73

1. Evo me... Dobila sam neku inspiraciju, ali ne u vezi definisanja, pa rekoh da je zabelezim. :)
    O, Rem je uporan... Dobro, zanimljivije je tako!

2. Mače, kad ćeš ti da učiš? Ja samo dobronamerno :)

3. E i ja sam zabeležio svoju inspiraciju...

Ne sviram nigde... Samo po svojoj kući uglavnom.

4. Pa što to ne definišeš?

5. Ijao natnat, pa nisi joj ti mama bre? Pa zar ne znas bre... kad imas ispit neki, sve ti je drugo interesantnije nego da učiš... šak i ova Vukajlija!

6. Od ovog trenutka! hahaha I meni je to palo na pamet, ali je samo palo, nikako da se zadrzi... :)
    Idem onda... Cao! :))
    A to je pesma, ne ide mi u definiciju, tek bi me onda proglasili za blesavu, jer sam vec dobila slicne komplimente ovde.

7. Duše moje mile em drage, Rem nisam tako crno mislila...Joj nemoj još da ideš, izvini!!!

8. Nemoj da se slihtas. Sad je gotovo. Otisla je zauvek da spremi ispit. Posle kad polozi... Bice ti... ž... super! :)

9. Aj živeli... Mada ja sad ne pijem pivo.

10. Nema veze, posveti mi se :)

11. natnat, sram te bilo... vidis da kuckam nesto! :)

12. Ma neću ništa da te pitam, samo mi pravi društvo :)

13. Udri jace manijace!

Nemoj sad da mi se tu... "objasnjavas"...

14. Ti si reko šta si imao, važnije ti je to tvoje kuckanje od mene? I šta vi tu uopšte pišete, daj da vidim... klik, odjava...

15. Možemo da pređemo na ti, u redu je... Ovde su svi međusbno na prs.... ti.

Au iskljuci na fintu. A i fala ku... da je neko iskljucio to sranje :)

A reko pa po... se posvetio :)

16. Šta bre trokiraš? Nemam ja problema sa odjavama, mislila sam da ti imaš...
    Ne moraš samnom da budeš na piiip, slobodno reci...

17. poreko! tako je! Au pi... materinu! :))) Sad mi je lakse :)

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.