Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Alo bre... Nemojte da pricate o nama... dobro za FMa me realno boli dupe i nema sta ja s njim da se ujedinjujem u prvo lice mnozine? Nemojte da pričate o meni ko da nisam tu!
E,svi momci ovde su neopevani frajeri,Nato-šta da se veli :)
Za ovu godinu koliko sam na Vuki,sve kavaljer do kavaljera,nikad loše iskustvo nisam imala :)))
Rem, druže moj :))))
Halo?
Reko' ja-taf gaj :)))
Remooo,nemo' se ljutiš na mi! :))
Molim? Rem PVT!
de si Gogo? :**
Idem ja polako...
Laku noć, čuvajte kuću!
Rizz,dušo moja!! :))
Jao što mi "puca" net!
Će se utepam! :))
'Noć,Nato,lepo spavaj :)))
Ciao (i dolazecima i odlazecima...)
Lakonski,nego šta,Remo :))
oho ho ho .. pa ti netovi.. uvek nešto zezeaju :S i ko ih izmisli :)
nije lakonski nego oštro... samo oštro! :)))
Jao Rizz,sad mi kasno da se "skidam" sus neta-gotova sam,pečena i pržena! :))Zavisnik samo takav! :))
Remo,da su svi tako "oštri"-gde bi nam bio kraj :))))
E,pozdravljam vas :cmok,cmok: :))**
Odo',moram da ušuškam dete za spavku :)))
Ajde, ajde...
Ok Gogo.. pozz za tebe :*
Ladno si htela da budes poslednja!
A ti kao nisi?!
Jesam, al je to da ja budem poslednji skroz u redu! :)