Али ипак је ово и занимљив феномен зар не? Заправо није феномен кад провалиш о чему је реч хахахахаха до тог тренутка мислиш да је врхунац да ухватиш своју симпатију за руку и да те пољуби у образ, међутим кад то оствариш, није онако како се надаш хахахахахах
И то је нека љубав...
:))))
Ej, kako se neka definicija stavlja u "odabrane"?
Videla sam predloge za "naslovnu" stranu, ali kako nova, tek postavljena definicija uđe u krug "odabranih"?
Urošeee??!
Умем ја, кад се потрудим...
:)))
Umeš, umeš...
Natnat, ja sam nepopravljiv romantik! :))
Jesi i ti Vaga?
Nisi, sada vidim, al nema veze.
Svi su ovde romantični, samo ponekad na to zaborave.
Али ипак је ово и занимљив феномен зар не? Заправо није феномен кад провалиш о чему је реч хахахахаха до тог тренутка мислиш да је врхунац да ухватиш своју симпатију за руку и да те пољуби у образ, међутим кад то оствариш, није онако како се надаш хахахахахах
И то је нека љубав...
:))))
Nisam, ja sam devica, hihi. :P
Uki, jesi li ti pročitao šta sam napisala na tu temu vamo sa strane? Sve će ti se kasti...
Јесам!
:))
И помислио сам каква случајност да се толико сличних ствари појави на сајту практично истовремено :)))
Natnat, među vagama imam divne prijatelje! :))
Love is in the air....
Сад ме интересује где је и шта ради девојка коју сам имао на уму за време писања...
Ej, kako se neka definicija stavlja u "odabrane"?
Videla sam predloge za "naslovnu" stranu, ali kako nova, tek postavljena definicija uđe u krug "odabranih"?
Urošeee??!
Неко ме одведе на ћевапе и пиво и ја му ставим дефку у одабране...
Hahahaha! Pa, pravila su pravila, šta ćemo! ;))
Предлози постоје, али модератори бирају репрезентаивне дефке...
Прописи су прописи!
:)))
Oki, i plavuša je s'vatila! :P
Al vlast je vlast...
Nikola, di ti je definicija od jutros? :(
Победа!