Ко последњи......последњи 73

1. svraćaju li moddovi nekad ovde otkako smo izolovani?

2. Šta će ti oni?
    Bude Uroš, ostali a-a da ja znam...

3. Jacka, ne valja ti to, ili samo ove godine apstiniras pa cekas sledecu da nadoknadis? :)))
    TDJ, svraca Uros, ali se on ne racuna... hahaha

4. pa ko će onda da me zaključa kad budem najzadnjiji :)

5. Nije to problem, nego ti meni kazi kada ces da budes najzadnjiji? Da dodjem da te bodrim... :)

6. Tebi neće niko da zaključa... :p

Ma idi, bre, mož' bit da ne valja, al' ni ono staro nije ni pod razno... Nema te nove godine da me opet unesu ko badnjak...

on ne racuna

Xaxa, koji si mućak... :)

7. Brisi to! Banovace me, bre! Kako cu posle da budem najzadnjija!? :)))

8. A ne! :)) A i ta cena mi odgovara! :)

9. E, kvarna si...pa za medalju! Ja reko' ti neozbiljna, kad ono...pripremas se svaki put za pobedu kada dodjes! Lele meni...
    Jacka, je l' ti treba nesto? Masaza, da ti cuvam decu... :))

Dobro vece, Citi! Nema te... :)

10. kako me nema... pa evo me sad... poljubac za sve... ;)

sta ima?

11. Ma ja samo pretim... :) Ali, ko zna... Jednog dana možda i poludim pa vas sve uZ inat namerno pRobedim!!!
    Neka, hvala... Decu nemam, neka me još koju godinu, a što se tiče masaže... da si muško možda beh te i upsolila, ovako, slabe ti šanse... :)

Dobro veče, čo'ek :)

12. mnogo mi se svidja ovde.... mnogo.... ima mnogo dobrih autora.... mnogo dobrih ljudi.... mnogo... i to je mnogo dobro... i mnogo je zanimljivo... ali mislim da sam i u prvoj recenici mnogo rekla... ;)

13. Видим да има кандидата за службени пут?

14. mnogo vas ljubim.... zenske u levi obraz... a muskarci..............pa uuuuuuuuuuu........... desni... ;)

15. Citi, vidi se da svracas cesto! hahaha

16. Ovo neke pretnje sevaju? Hmm, neka... Smanjena konkurencija :)

citizen, ajd' podeli s ljudima... :)

17. e jacka ono : co'ek ne znam kako da protumacim... al da znas zensko sam... ;)

18. Protumači kao moju uzrečicu jer drugo i nije... Znam da si žensko :)

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.