Ко последњи......последњи 73

1. svraćaju li moddovi nekad ovde otkako smo izolovani?

2. Šta će ti oni?
    Bude Uroš, ostali a-a da ja znam...

3. Jacka, ne valja ti to, ili samo ove godine apstiniras pa cekas sledecu da nadoknadis? :)))
    TDJ, svraca Uros, ali se on ne racuna... hahaha

4. pa ko će onda da me zaključa kad budem najzadnjiji :)

5. Nije to problem, nego ti meni kazi kada ces da budes najzadnjiji? Da dodjem da te bodrim... :)

6. Tebi neće niko da zaključa... :p

Ma idi, bre, mož' bit da ne valja, al' ni ono staro nije ni pod razno... Nema te nove godine da me opet unesu ko badnjak...

on ne racuna

Xaxa, koji si mućak... :)

7. Brisi to! Banovace me, bre! Kako cu posle da budem najzadnjija!? :)))

8. A ne! :)) A i ta cena mi odgovara! :)

9. E, kvarna si...pa za medalju! Ja reko' ti neozbiljna, kad ono...pripremas se svaki put za pobedu kada dodjes! Lele meni...
    Jacka, je l' ti treba nesto? Masaza, da ti cuvam decu... :))

Dobro vece, Citi! Nema te... :)

10. kako me nema... pa evo me sad... poljubac za sve... ;)

sta ima?

11. Ma ja samo pretim... :) Ali, ko zna... Jednog dana možda i poludim pa vas sve uZ inat namerno pRobedim!!!
    Neka, hvala... Decu nemam, neka me još koju godinu, a što se tiče masaže... da si muško možda beh te i upsolila, ovako, slabe ti šanse... :)

Dobro veče, čo'ek :)

12. mnogo mi se svidja ovde.... mnogo.... ima mnogo dobrih autora.... mnogo dobrih ljudi.... mnogo... i to je mnogo dobro... i mnogo je zanimljivo... ali mislim da sam i u prvoj recenici mnogo rekla... ;)

13. Видим да има кандидата за службени пут?

14. mnogo vas ljubim.... zenske u levi obraz... a muskarci..............pa uuuuuuuuuuu........... desni... ;)

15. Citi, vidi se da svracas cesto! hahaha

16. Ovo neke pretnje sevaju? Hmm, neka... Smanjena konkurencija :)

citizen, ajd' podeli s ljudima... :)

17. e jacka ono : co'ek ne znam kako da protumacim... al da znas zensko sam... ;)

18. Protumači kao moju uzrečicu jer drugo i nije... Znam da si žensko :)

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.