Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
svraćaju li moddovi nekad ovde otkako smo izolovani?
Šta će ti oni?
Bude Uroš, ostali a-a da ja znam...
Jacka, ne valja ti to, ili samo ove godine apstiniras pa cekas sledecu da nadoknadis? :)))
TDJ, svraca Uros, ali se on ne racuna... hahaha
pa ko će onda da me zaključa kad budem najzadnjiji :)
Nije to problem, nego ti meni kazi kada ces da budes najzadnjiji? Da dodjem da te bodrim... :)
Tebi neće niko da zaključa... :p
Ma idi, bre, mož' bit da ne valja, al' ni ono staro nije ni pod razno... Nema te nove godine da me opet unesu ko badnjak...
Xaxa, koji si mućak... :)
Brisi to! Banovace me, bre! Kako cu posle da budem najzadnjija!? :)))
A ne! :)) A i ta cena mi odgovara! :)
dobro vece... ^_^
E, kvarna si...pa za medalju! Ja reko' ti neozbiljna, kad ono...pripremas se svaki put za pobedu kada dodjes! Lele meni...
Jacka, je l' ti treba nesto? Masaza, da ti cuvam decu... :))
Dobro vece, Citi! Nema te... :)
kako me nema... pa evo me sad... poljubac za sve... ;)
sta ima?
Ma ja samo pretim... :) Ali, ko zna... Jednog dana možda i poludim pa vas sve uZ inat namerno pRobedim!!!
Neka, hvala... Decu nemam, neka me još koju godinu, a što se tiče masaže... da si muško možda beh te i upsolila, ovako, slabe ti šanse... :)
Dobro veče, čo'ek :)
mnogo mi se svidja ovde.... mnogo.... ima mnogo dobrih autora.... mnogo dobrih ljudi.... mnogo... i to je mnogo dobro... i mnogo je zanimljivo... ali mislim da sam i u prvoj recenici mnogo rekla... ;)
Видим да има кандидата за службени пут?
mnogo vas ljubim.... zenske u levi obraz... a muskarci..............pa uuuuuuuuuuu........... desni... ;)
Citi, vidi se da svracas cesto! hahaha
Ovo neke pretnje sevaju? Hmm, neka... Smanjena konkurencija :)
citizen, ajd' podeli s ljudima... :)
sto sta fali? :D
e jacka ono : co'ek ne znam kako da protumacim... al da znas zensko sam... ;)
Protumači kao moju uzrečicu jer drugo i nije... Znam da si žensko :)