Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
25. октобра у Београду траје до 30. ја мислим. :))
Ја волим да гледам зимске спортове, али се нисам опробала ни у једном осим у дисциплини падање на леду. :)
Ja umem i na ravnom. Sumnjam da ume i jacka.
Hvala, Star...red je da ove godine ne preskocim, mada jos nisam smislila sta da uzmem...
Od zimskih sportova, najvise volim da pravim Sneska. :))
Ја волим да рушим Снешка и да причам деци како Деда Мраз не постоји.
Pa i ja samo gledam ;).
Волела бих да се опробам у неком али сам кукавица. :))
Ове године не пропуштам, а имам пар књига већ у плану. :)
И још пар планова у Београду. :)
Aj ćao, drugari,
Ћао Теона :)
Možeš svu imovinu! Em se opružim ko dobar odbojkaš, em ni sama ne mogu od smeha da ustanem!
Rušiš sneška? E, koji si partibrejker... sad bi ti nešto rekla, al'...
Volim! Ne znam ni ja što kad je sve isto i u krug ko formula jedan, ali volim...
Urose, to bi bila vrlo korisna informacija da si rekao pre nego sto se to primetilo. :))
Aj' malo da se ubaČim :)
'De si Goga?! :)
Ma taj Урош voli samo dve vrste Deda Mraza. Jednu koja čisti stan i jednu koja nosi deset piva i jedan vinjak :)
Деда Мразице постоје!
Реци ми слободно jacka, нисам ја неко ко замера...
:)))
Cao Gogo! :)
Cao Tea! Ja ovde kao razvodnica u bioskopu, ili je pre pozoriste.... :))
Постоје постоје. :))
Где си Гого дуго се нисмо " виделе "? :))
DEDA Mrazice? :)))
Ahahahahaaaaaaaaaaaaa :))))
Neću još. AMA NIJE SVE BRE ISTO I U KRUG!
Vidi, ima kvalifikacije, pa 50 najboljih iz njih prođe u prvi krug ( s tim što 10 skakača s najboljim rezultatima u dotadašnjoj sezoni - ( uglavnom razni Austrijanci, Aman, i još jedan ili dva) ne mora da se kvalifikuje, već automatski bude uključeno u tih 50).
U tom prvom krugu skaču od pedesetog do prvog. 30 sa najboljim skokovima u prvom krugu, prolaze u drugi krug, u kom skaču od 30- og do prvog. Samo, ima jedna caka. Računaju se i skorovi iz prvog kruga, pa je teoretski skoro nemoguće da 30. bude bolji od 1., jer 1. ima automatski bolji rezultat prvog skoka.
Ti skorovi se računaju tako što se saberu dužina i ocena za stil ( koliko je lep skok)
Kapiš?
Htedoh nešto funkciju i disfunkciju Deda Mrazove šargarepe, al' nema sad veze... Da ne budem zla čto baca kletve, gre'ota ako si mlad. :)
Ti si bre, marcipan, ko portir u hotelu sa *!
-Dobar dan. :)
-Doviđenja. :))
-Dobro veče. :)
...
Хтедох рећи Баба Мразице, хвала на скретању пажње.
Moja misija je ispunjena. Idem.