Nisi sado-dada, jednostavno tako situacija nalaže. prosto nije bio dobar :)
A dobra pa blesava... Ako si me, ono beše, rodila, onda ne mogu da osporim. (hm, hvalite me usta dok vas ne pocepam)
I još da dodam:
Mozes da vristis...Cuce te neko valjda! :))
Hvala Gogo, nije problem ih naci nego taj mora biti izdrzljiv, da zna kada treba da cuti, a ako ne zna, da se ne ljuti na mene kada mu to objasnim, mora i da slusa, ali samo kada ja govorim, i da, mora i da me poslusa, ali tako da se malo i opire... E, imas takvog? :)))
...
Нису ни све Мразице исте...
Pfff,ne znaš da se igraš... :))))
Tako je Goga! Samo oštro, vi'š kako odma sluša! :)
Ma kako nisu?! Ja za drugačije ne znam...
Нису нису, јадан Уки. :)
Е нису то патуљци то су елфови. :))
Nezahvalno je biti zensko... Deda Mraz je dosadan, Baba Mrazica isto manje vise, patuljci frustriraju i jedino ti preostaje da kitis jelku.
E,ne valja kad sam nežna-odma prilepe naziv "dobra,pa blesava",ne valja kad sam oštra-ondaK sam sado-dada...ko će udovoljiti.. :)))))
E, o tome ti pričam... :/
Težak život nas žena... :)
Ма Гого ти си легенда. :))
Кева сајта. :)
Технолошки вишак- Урош на теми Ко последњи...
Gogo, mene jedino tesi sto ni ti to ne znas... Nego, ko ce nama da udovoljava!? Ni pokloni vise ne deluju utesno...
Nisi sado-dada, jednostavno tako situacija nalaže. prosto nije bio dobar :)
A dobra pa blesava... Ako si me, ono beše, rodila, onda ne mogu da osporim. (hm, hvalite me usta dok vas ne pocepam)
I još da dodam:
Кева сајта. :)
Ništa ti ova defka ne valja... Ko će da me zaključa? Sedi tu i ćuti! :)
Juuuuuuuuuuuuuuu!!!
Sad sam(zamislite i to čudo)ostala bez teksta ;)))
Zato svima :)
Ја ћу да те закључам, биће ти као у бајци:
http://www.popcrunch.com/wp-content/uploads/2010/02/snow-white.jpg
ххахахахаххах!!!
http://vukajlija.com/nema-na-cemu/91994
:))
Uuuuu, al' si mi zapretio! Mat pozicija, ne znam prosto ni da l' da se pobunim :)
Uroše,opet si se razigrao? :))
Star,carice :))))
Jacka,raspilaviste me :)))
Mar,za tebe ima d'idem u lov za nekog "udovoljivača" :))))
Mozes da vristis...Cuce te neko valjda! :))
Hvala Gogo, nije problem ih naci nego taj mora biti izdrzljiv, da zna kada treba da cuti, a ako ne zna, da se ne ljuti na mene kada mu to objasnim, mora i da slusa, ali samo kada ja govorim, i da, mora i da me poslusa, ali tako da se malo i opire... E, imas takvog? :)))
Вратио се у игру. :)
Није се још родио онај који би њој угодио Гого, мада ипак можда и јесте ал' верујем у твоје ловачке способности. :)
Moram i ja da idem! Uroše, možeš da zaključaš! :)
PozZ!!! :)